Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 aug 2020 - Anul XXV, nr. 196 (7501)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Sănătate

Noul spital din Fălticeni se va deschide în această toamnă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noul spital din municipiul Fălticeni va fi deschis în această toamnă, la 30 de ani de la începerea lucrărilor. Anunțul a fost făcut de primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, care a declarat că îi face o mare bucurie că poate să anunțe acest lucru și că a putut să contribuie la finalizarea lucrărilor la această unitate spitalicească. „Putem spune că după 30 de ani un spital se deschide la Fălticeni. Pentru că în această toamnă vom deschide Spitalul Municipal Fălticeni”, a spus Coman.

El a precizat că lucrările de construcție sunt finalizate în totalitate, iar noul spital are toate avizele și aprobările necesare pentru a funcționa. Primarul din Fălticeni a declarat că în momentul de față la noul spital se aduc și se montează echipamentele și aparatura medicală necesară, și în același timp are loc și instruirea personalului de specialitate pentru folosirea lor în condiții optime. „Dar ceea ce este cel mai important este că îl deschidem după 30 de ani, cu toate că nu sunt eu vinovat de 30 de ani încoace că nu s-a întâmplat acest lucru. Au fost multe evenimente, multe probleme și lucruri care nu au mers cum trebuie. Dar coincidență sau nu, de când sunt la conducerea municipiului Fălticeni, respectiv din anul 2012, s-au reluat lucrările la acest spital. Și mă mândresc cu faptul că o construcție preluată în 2012 cu un procent de finalizare de 26-27%, acum este finalizată 100%”, a declarat Cătălin Coman la lansarea candidaturii pentru un nou mandat de primar al acestui municipiu, eveniment care a avut loc în cursul zilei de joi.

Cătălin Coman a spus că deschiderea acestui spital este un vis care se împlinește, atât pentru municipiul Fălticeni, cât și pentru întreaga zonă, având în vedere că noul spital va deservi o populație de circa 150.000 de persoane din localitățile învecinate. „Trecând peste toate problemele care s-au întâmplat îl putem deschide și îl punem la dispoziția oamenilor din Fălticeni și din localitățile învecinate. Și vreau să fac această precizare pentru ca lucrurile să fie clare și limpezi. Nu terminăm spitalul, deschidem spitalul. Pentru că spitalul este finalizat, iar în această toamnă va fi cu activitate medicală în interior, alături de pacienți, de medici, asistente, infirmieri și tot ce înseamnă personal care deservește sistemul sanitar”, a declarat Cătălin Coman.

El a subliniat faptul că noul spital este dotat cu echipamente și aparatură de ultimă generație și va oferi servicii medicale de cea mai înaltă calitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noul spital din Fălticeni se va deschide în această toamnă.
 Vizualizări articol: 1022 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Noul spital din Fălticeni se va deschide în această toamnă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei