Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 aug 2020 - Anul XXV, nr. 196 (7501)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Minor acuzat de comiterea mai multor furturi, plasat sub control judiciar

Vineri, 21 August 2020 (16:23:29)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni au luat vineri măsura preventivă de control judiciar față de un tânăr inculpat minor din Fălticeni, autorul a mai multe furturi și alte înfracțiuni în cursul anului trecut. El este acuzat de comiterea a trei infracțiuni de furt calificat, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Cercetările demarate de anchetatori au stabilit astfel faptul că furturile au fost săvârșite  de tânărul minor în perioada ianuarie-martie a anului 2019. În acea perioadă, pe timp de noapte, el a reușit să sustragă din două autovehicule parcate în municipiul Fălticeni bunuri în valoare de 9.300 de lei. Nu s-a oprit aici și dovada întregii măiestrii infracționale a dat-o în cursul nopții de 10 spre 11 martie a aceluiași an, când inculpatul minor a reușit să fure un autoturoism, la volanul căruia s-a deplasat pe drumurile publice până în localitatea Hîrtop. De aici el s-a întors la Fălticeni și aflat sub influența consumului de alcool, prin escaladarea

unui geam exterior lăsat deschis a sustras dintr-un apartament situat la parterul unui bloc din Fălticeni o sumă de bani, telefoane mobile şi bijuterii din aur, valoarea totală a prejudiciului fiind calculată la 7.000 lei.

În scurt timp el a fost identificat și prins de către polițiști, care au constatat faptul că inculpatul minor condusese autoturismul furat sub influența alcoolului.

Luând în considerare faptele minorului, precum și probele care vin în sprijinul probării activității infracționale ale acestuia, procurorii au decis punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea unei măsuri restrictive față de acesta, el fiind plasat sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Minor acuzat de comiterea mai multor furturi, plasat sub control judiciar.
 Vizualizări articol: 1478 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Minor acuzat de comiterea mai multor furturi, plasat sub control judiciar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei