Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 aug 2020 - Anul XXV, nr. 194 (7499)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Accident groaznic

La 19 ani, a murit sub mașina cu volan pe dreapta pe care a scăpat-o de sub control

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un grav accident rutier s-a petrecut luni noapte, între Horodnic și Gălănești, după ce un autoturism condus cu viteză foarte mare a fost scăpat de sub control de șoferul de doar 19 ani, ieșind în decor, unde a lovit printre altele un copac. Pompierii militari care au intervenit la fața locului, în jur de ora 22.00, cu o autospecială de descarcerare, au constatat că în mașină erau patru tineri, din care unul încarcerat în mașină, în timp ce altul era prins sub autoturism. Acesta din urmă, un tânăr de 19 ani, era inconștient, iar personalul medical a încercat manevre de resuscitare, care din păcate au fost în zadar.

Tânărul care a murit se numește Alexandru Burciu, era din Rădăuți și abia terminase clasa a XII-a. El este chiar cel care conducea autoturismul Audi A4, înmatriculat în Marea Britanie, cu volan pe dreapta, o mașină destul de pretențioasă, cu motor de 3000 de cmc.

Ambulanțele SMURD și de la Serviciul Județean de Ambulanță i-au preluat pe ceilalți trei tineri, care erau conștienți, dar aveau traumatisme grave. Ceilalți trei tineri au între 19 și 23 de ani.

Martorii care au ajuns primii la fața locului au relatat că la mașină începuse un incendiu, când încă victimele nu erau extrase. Din fericire, focul a fost stins cu stingătoarele la timp.

După evaluările medicale ulterioare a rezultat că unul din cei trei răniți are leziuni grave. Este vorba de un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Gălănești, care a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Suceava, fiind diagnosticat cu fractură de femur și fractură de gleznă dreaptă, traumatism cranio-cerebral minor. Ieri, tânărul era stabilizat hemodinamic și a fost redirijat la Spitalul municipal Rădăuți, în stare stabilă.

Ceilalți doi tineri aveau și ei politraumatisme, însă nu suferiseră fracturi sau alte leziuni mai problematice.

Polițiștii au deschis dosar penal privind infracţiunile de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”, însă având în vedere că șoferul este cel care a decedat ancheta penală nu va fi una prea complicată.

Din păcate, încă un accident în care lipsa de experiență în condus și viteza au dus la un deznodământ tragic, la o viață pierdută foarte prematur și la o durere nemărginită pentru familia îndoliată. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La 19 ani, a murit sub mașina cu volan pe dreapta pe care a scăpat-o de sub control.
 Vizualizări articol: 1363 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La 19 ani, a murit sub mașina cu volan pe dreapta pe care a scăpat-o de sub control0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei