Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 aug 2020 - Anul XXV, nr. 194 (7499)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Mălini, nimeni nu are curaj să candideze împotriva actualului primar Petru Nistor

Miercuri, 19 August 2020 (16:40:51)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Singurul candidat la funcția de primar al comunei Mălini este actualul primar, Petru Nistor, fost PSD, apoi PDL, din nou PSD și care acum candidează pentru PNL. Candidați pentru Consiliul Local Mălini are, de asemenea, tot numai PNL, care a depus o listă cu 19 candidați, după cum a declarat precizat Biroului Electoral Județean Suceava, judecător Iulian Topalea.

Nici măcar PSD, principalul contracandidat al PNL, nu are, în competiția electorală de luna viitoare, candidat de primar sau măcar un singur aspirant la un mandat de consilier local. Responsabilul de zona Fălticeni, deputatul PSD Alexandru Rădulescu, a declarat că organizația locală PSD Mălini a fost dizolvată după alegerile din 2016, după ce Petru Nistor, ales primar din partea PSD, împreună cu consilierii locali „au anunțat că îl susțin pe Gheorghe Flutur și PNL”. Potrivit deputatului Rădulescu, ulterior PSD și-a constituit o nouă organizație locală, formată din 60-70 de membri, dar „la sfârșitul lui iulie, începutul lui august ne-au anunțat că nu dorește nimeni să candideze, nici la primărie, nici la consiliul local”. Motivul ar fi, spune deputatul, teama social-democraților de concurența cu actualul primar.

Este singura localitate din județ în care PSD nu participă deloc la cursa electorală. La Pojorâta, Fântâna Mare și Moldovița nu are candidați pentru funcția de primar, dar are pentru consiliile locale. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Mălini, nimeni nu are curaj să candideze împotriva actualului primar Petru Nistor.
 Vizualizări articol: 4123 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
La Mălini, nimeni nu are curaj să candideze împotriva actualului primar Petru Nistor2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei