Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 aug 2020 - Anul XXV, nr. 194 (7499)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Mari sportivi, mari caractere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Întrerupem puțin legătura cu Liga Campionilor sau Liga Europa, că avem în direct o pleiadă de personalități sportive... care sunt aliniate frumos și puse în geam de o ”femeie politică”. De mult n-am mai văzut o mostră de histrionism și în același timp de prostie crasă, taman în buricul României, la capitală. Tare duși cu capul îi mai crede pe bucureșteni dacă își închipuie că aduce voturile steliștilor, dinamoviștilor și rapidiștilor prin racolarea lui Tata Puiu Cașchetă, Cornel Dinu cel preaplin de sine și... Pancone, care plătește susținerea primită de Rapid de la primarul sectorului 1. Dar Mitică Dragomir ce-o căuta pe lista asta? Chiar crede cineva că se vor mișca niște oameni din casă pentru a pune ștampila pe șarlatanul ăla?! Și când te gândești că capabilii ăștia (sic!) ar trebui să facă proiecte și să le promoveze în Consiliu, să voteze ”hașcegeuri” și să rectifice bugete! Unii dintre ei, cei aflați pe locuri eligibile, chiar se vor alege, după care partidul îi va retrage silențios, pentru a face loc competenților cu cotizația la zi. La nivelul ăsta e stima de sine a fostelor glorii, vai de capul lor, dar și al nostru!

Continuăm pauza de fotbal cu puțin tenis feminin, singurul care s-a reluat. N-am înțeles de ce băieții sunt păstrați la fereală, or fi ipohondri. În fine, bun și tenisul feminin, mai ales când avem trei fete în cele două finale de la Praga. După ce au trecut în semifinală de principalele favorite, Monica Niculescu și Raluca Olaru au pierdut destul de clar în ultimul act, dar acest nou început pare a fi sub cele mai bune auspicii. În schimb, Simona Halep s-a răzbunat pe Mertens, terminând meciul în trombă cu mingi plesnite la tușă de pe ambele părți, genul de joc care sugerează ”zona”! După o baie sexy în Vlatava, Simona a anunțat că nu va participa la US Open, din motive de precauție. Cred că răsuflarea de ușurare a Serenei a ajuns până la ocean și a creat reflux. Dar mai bine să nu-și facă planuri, la Lexington a fost eliminată în sferturi de Shelby Rogers.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mari sportivi, mari caractere.
 Vizualizări articol: 1162 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Mari sportivi, mari caractere5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei