Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 aug 2020 - Anul XXV, nr. 182 (7487)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Taberele urbane de vară Logiscool revin!

Logiscool Suceava, parte din grupul internațional Logiscool, care numără deja peste 100 de locații în lume și 35 în România, invită elevii la Taberele Urbane de Vară, o serie de cursuri adaptate la programul de vară, în condiții maxime de igienă și precauție actuale.

În perioada 20 iulie - 13 septembrie Logiscool Suceava organizeazăTaberele Urbane de Vară - o serie de cursuri de programare și alte discipline digitale adaptate la perioada de vacanță.

Distractive și interactive, pe mai multe teme din lumea tehnologiei, taberele urbane Logiscool sunt destinate copiilor și adolescenților care-și doresc să devină creatori de tehnologie.  În cadrul acestora, elevii vor putea descoperi cum să creeze propriul joc, propria aplicație de mobil, să pogrameze roboți,toate în timp ce își exersează gândirea logică și analitică, lăsându-și imaginația liberă!

În funcție de vârstă și de pasiunile lor, elevii pot alege una sau mai multe tabere, dintre următoarele:

Programare (12 - 17 ani)- prin misiuni distractive și jocuri ca mod de instrument educativ, elevii își folosesc creativitatea, gândirea logică și abilitățile de design pentru a programa propriile proiecte.

Minecraft Classic / Design / PRO (7 - 14 ani)  - elevii au ocazia să-și programeze propria aventură în jocul preferat. Totodată, vor învăța să creeze structuri mecanice controlate prin circuite virtuale complexe.

Kodu 3D Game Design (7 - 9 ani)  - elevii construiesc propriile peisaje 3D și eroii preferați în timp ce deprind conceptele de bază ale programării.

Robotică Lego WeDo (7-10 ani) / Mindstorms EV3 (10 - 14 ani) – copiii poți afla cum să programeze un robot astfel încât acesta să detecteze cu exactitate obiectele din jurul său cu senzorii ultrasonici sau să urmeze fără greșeală liniile unui traseu prestabilit.

Android App (10 - 14 ani) - asimilează concepte de bază ale programării, învăța să-și conceptualizeze ideile, parcurge procesul dezvoltării unei aplicații de la idee la produs final și creează o aplicație pe care o poate folosi cu prietenii.

RPG Game Creator (10 – 14 ani)– învață să creeze propria aventura digitală, sădezvoltepovești unice și lumi fantastice în care propriile personaje vor completa diferite misiuni și sarcini!

Taberele se vor desfășura la sediul Logiscool Suceava, în module de o săptămână (luni-vineri), în format de jumătate de zi – 09:00 – 12:30 sau 13:30 – 17:00.  Mai multe detalii despre participare sau înscriere la Taberele Urbane Logiscool se pot găsi pe site-ul Logiscool www.logiscool.com/ro.

Sediul Logiscool Suceava este pregătit în conformitate cu noile norme impuse de autorități și respectă normele de distanțare și măsurile de igienă și protecție cerute de autorități (mască sanitară, protecție încălțăminte, dezinfectant, marcarea spațiului).

”Am primit semnale din partea copiilor și părinților că sunt dornici să revină la centru. Și noi ne dorim să ne revedem cu elevii, pentru că după aproape 3 luni de izolare și restricții, copiii au nevoie de interacțiune, de apropiere socială, chiar dacă o facem prin distanțare fizică. Ne-am mobilizat și ne-am asigurat că toate măsurile de igienă și precauție sunt aplicate și vrem ca părinții să își știe copiii în siguranță.” – Cristina Mocanu – School Manager

 

Despre Logiscool

Logiscool România, lider pe piața edu-tech pentru copii, oferă cursuri de programare, robotică și alte competențe digitale pentru elevi cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani. Înființată în prima parte a anului 2018, aceasta numără deja 35 de centre educative la nivel național, iar începând cu mai 2020 au lansat și cursuri în format online.

Pentru a respecta același nivel superior de excelență, toate centrele urmează un curriculum internațional, actualizat permanent de departamentul de educație al Logiscool Internațional, iar predarea noțiunilor de programare se face pe o platformă educativă proprie, gândită special pentru procesul de învățare și adaptată vârstelor.

Misiunea Logiscool este facilitarea accesului la acest tip de educație tuturor elevilor din România, iar lansarea cursurilor online reprezintă un pas mare înspre a atinge comunități precum cele din mediul rural, sau din diaspora.

Detalii pe www.logiscool.com/ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Taberele urbane de vară Logiscool revin!.
 Vizualizări articol: 1100 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taberele urbane de vară Logiscool revin!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei