Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 aug 2020 - Anul XXV, nr. 182 (7487)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Problemă spinoasă

Energie electrică cu pipeta în comuna Ipotești

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De zile bune, locuitorii comunei Ipotești se confruntă cu o problemă spinoasă generată de cei de la Delgaz Grid. Începând de duminică, 2 august, alimentarea cu energie electrică a devenit un coșmar pentru oamenii din cele trei sate ale comunei, Ipotești, Lisaura și Tișăuți. Mai exact, prin ”bunăvoința” firmei care asigură distribuția energiei electrice penele de curent au devenit o obișnuință. Oamenii sunt disperați și spun că desele întreruperi de energie nu fac altceva decât să le ”prăjească” aparatura electrocasnică.

”Noi, locuitorii comunei Ipotești, ne aflăm de duminică, 2 august 2020, la discreția prestatorului Delgaz Grid, care prin sms-uri de notificare anunță ad-hoc întreruperi ale energiei. La reluarea serviciilor de furnizare a alimentării cu energie electrică încep alte probleme. Tensiunile mai mari pe rețea nu fac altceva decât să distrugă electrocasnicele locuitorilor comunei. În ceea ce privește agenții economici care își desfășoară activitatea în comună, aceștia sunt de două ori mai păgubiți, din cauza faptului că nu își pot desfășura activitatea. Lipsa energiei electrice nu este o situație excepțională, ci este o situație tot mai frecventă în comuna Ipotești și care impune luarea unor măsuri urgente”, a mărturisit Gabriel Ilie Țabrea, unul dintre locuitorii afectați de problemele apărute în rețelele furnizorului de energie electrică.

Acesta a anunțat că va iniția un memoriu si va strânge personal semnături atât de la persoanele fizice, cât și de la cele juridice de pe raza comunei Ipotești, și le va trimite direct către E.On Târgu Mureș și E.On Iași pentru a semnala modul deficitar de furnizare a energiei electrice și impunerea urgentă de investiții în transformatoarele din comună.

”Considerăm că serviciile de energie electrică trebuie să aducă un confort vieții și în nici un caz ele nu trebuie să producă pagube locuitorilor comunei, așa cum se întâmplă acum. Noi ne plătim facturile la termen, deci și Delgaz Grid ar trebui să ne trateze cu respect”, a concluzionat Gabriel Ilie Țabrea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Energie electrică cu pipeta în comuna Ipotești.
 Vizualizări articol: 1159 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Energie electrică cu pipeta în comuna Ipotești0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei