Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 aug 2020 - Anul XXV, nr. 182 (7487)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Institutul Medico-Militar București

Suceveanul Adrian Florescu, șef de promoție la Medicină Militară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Suceveanul Adrian Gabriel Florescu a fost desemnat anul acesta șeful promoției de ofițeri studenți - medicină militară, din cadrul Institutului Medico-Militar din București. Adrian Gabriel este absolvent al Colegiului Naţional Militar „Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc şi a promovat, în 2016,examenul maturităţii cu media 10, fiind singurul care a obţinut media maximă din colegiile militare din ţară.

„Ambiția, disciplina și perseverența l-au determinat pe Adrian Gabriel Florescu să fie șeful promoției 2016 a colegiului militar. După patru ani a repetat performanța, dar de data aceasta la Institutul Medico-Militar din București”, au transmis reprezentanții Colegiului Naţional Militar „Ştefan cel Mare”. Sublocotenentul Adrian Gabriel Florescu a spus: „Cariera în medicina militară pot spune că a fost o alegere de suflet. Datorită premiilor obținute la Olimpiadele Naționale de Matematică din liceu, aș fi putut fi admis fără examen la toate celelalte academii militare, însă visul meu de a ajunge medic militar a fost mai puternic și am muncit extrem de mult pentru a fi admis la Institutul Medico-Militar și, ulterior, pentru a lua note maxime la toate examenele. În continuare, îmi propun să rămân motivat și devotat învățatului, așa cum îi stă bine unui medic de elită, dar și pregătit să servesc patria ori de câte ori este nevoie.”

 

Elevul de 10

Vă reamintim că, în 2016, elevul plutonier adjutant Adrian-Gabriel Florescu, de la Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc, a fost premiat de şeful Statului Major al Forţelor Terestre, general-maior dr. Dumitru Scarlat, pentru rezultatul deosebit obţinut la examenul de bacalaureat. Adrian a promovat examenul maturităţii cu media 10, fiind singurul care a obţinut media maximă din colegiile militare din ţară. „Absolventul Florescu Adrian-Gabriel, de la Colegiul Naţional Militar <Ştefan cel Mare> din Câmpulung Moldovenesc, a promovat examenul de bacalaureat cu nota 10, obţinând nota maximă la cele trei probe scrise: limba română, matematică şi chimie. Adrian se situează între cei mai buni elevi din ţară, confirmând în acelaşi timp rezultatele deosebite obţinute în cei patru ani de liceu, la concursurile şi olimpiadele şcolare”, se arată într-o informare a colegiului câmpulungean.

Elevul de 10 îşi dorea să urmeze Institutul Medico-Militar, ceea ce s-a și întâmplat. Suceveanul a terminat tot primul, așa că nu avem îndoieli că își va sluji pacienții, dar și țara cu același devotament și profesionalism cu care ne-a obișnuit și până acum.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveanul Adrian Florescu, șef de promoție la Medicină Militară.
 Vizualizări articol: 2034 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Suceveanul Adrian Florescu, șef de promoție la Medicină Militară5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei