Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 aug 2020 - Anul XXV, nr. 182 (7487)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Manevră imprudentă

Cinci răniți din cauza depășirii unui buldoexcavator pe linia continuă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Accidentul produs luni după-amiază pe DN 17, care leagă Suceava de Ardeal, în apropiere de Ilișești, a fost provocat de un tânăr în vârstă de 21 de ani, care s-a angajat în depășirea unui buldoexcavator care circula în fața sa pe o porțiune cu linie continuă, evident fără vizibilitate suficientă. După cum am arătat și în ediția de ieri a ziarului nostru, echipajele medicale au preluat inițial și transportat la Unitatea Primiri Urgențe Suceava patru adulți și doi copii, din cele două autoturisme Audi grav avariate în urma impactului violent.

Din cercetările poliției rezultă că, în timp ce se deplasa pe direcția Suceava către Ilișești, Ilie M., în vârstă de 21 de ani, din Pârteștii de Jos, s-a angajat în depășirea buldoexcavatorului care rula în fața sa, condus de un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna Ilișești, pătrunzând pe sens opus, peste marcajul longitudinal continuu, și intrând în coliziune cu un alt Audi, condus de un tânăr în vârstă de 32 de ani, din Plopeni - Salcea. În urma impactului violent dintre cele două autoturisme Audi, primul, cel intrat în depășire, a acroșat și buldoexcavatorul, după care s-a răsturnat pe cupolă.

După evaluările medicale a rezultat că în accident au fost rănite cinci persoane, patru dintre ele din mașina intrată în depășire, inclusiv tânărul de 21 de ani. Printre răniți sunt și doi copii cu vârste de aproximativ un an, câte unul din fiecare mașină. Conform primelor evaluări, răniții nu aveau leziuni care să le pună viața în pericol, însă aveau multiple traumatisme, iar unul avea și fracturi.

Având în vedere violența impactului, se poate spune că se putea termina și mai rău.

Cei trei conducători de vehicule implicați în accidente au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.  

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de „vătămare corporală din culpă” și continuă cercetările.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci răniți din cauza depășirii unui buldoexcavator pe linia continuă.
 Vizualizări articol: 1110 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci răniți din cauza depășirii unui buldoexcavator pe linia continuă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei