Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 iul 2020 - Anul XXV, nr. 169 (7474)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pericole pe drumuri

Trei șoferi cu alcoolemii mari, depistați într-o singură zi la Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei șoferi opriți în interval de 24 de ore la sfârșit de săptămână, în zona Gura Humorului, aveau alcoolemii mari, pe numele lor fiind deschise dosare de cercetare penală.

Primele două cazuri au fost constatate în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, primul imediat după miezul nopții, în Păltinoasa. Lucrătorii Secției de Poliție Rurală Gura Humorului au oprit pentru control un autoturism marca Skoda Fabia, care se deplasa din direcția Capu Câmpului spre orașul Gura Humorului, condus de un bărbat de 46 ani din satul Plutonița, oraș Frasin.

Din cauza faptului că bărbatul mirosea tare a alcool, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, ocazie cu care a rezultat o alcoolemie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost luate probe de sânge și la spital, pentru stabilirea alcoolemiei reale, pe numele lui fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

La nici jumătate de oră distanță un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului, în timp ce derula o acţiune de control pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice,  pe strada Ştefan cel Mare din orașul Gura Humorului, în apropierea autogării din localitate, a oprit pentru control un autoturism marca VW Golf, la volanul căruia se afla un bărbat de 26 ani din oraș. Din cauza mirosului emanat, a fost și el testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care tânărul a fost condus la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde i-au fost recoltate mostre de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate în acest caz de către lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, pentru săvârșirea infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Un alt caz de conducere sub influența alcoolului a fost înregistrat duminică seara, când echipajul de poliţie rutieră din cadrul Poliției Orașului Gura Humorului care acţiona în zona orașului a fost sesizat de ofițerul de serviciu că un echipaj al poliției locale Gura Humorului a oprit un autoturism pe strada Sf. Gavril, iar conducătorul autoturismului emană halenă alcoolică. La locul indicat a fost identificat un autoturism marca Ford, lângă acesta fiind un bărbat de 51 de ani din Păltinoasa. În urma testării bărbatului care duhnea a alcool a fost înregistrat un rezultat de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost condus la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde a refuzat să i se recolteze mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Polițiștii au întocmit pe numele său un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de „refuzul conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei șoferi cu alcoolemii mari, depistați într-o singură zi la Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 1175 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei șoferi cu alcoolemii mari, depistați într-o singură zi la Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei