Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 iul 2020 - Anul XXV, nr. 169 (7474)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin

Guvernul a alocat peste 34 de milioane de lei pentru 69 de localități din județ afectate de inundații

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Guvernul a alocat, săptămâna trecută, suma de ‪34,679 de milioane de lei pentru 69 de unități administrativ-teritoriale din județul Suceava, pentru refacerea infrastructurii afectate de inundații. Este vorba despre refacerea de drumuri comunale, județene, străzi, poduri, podețe și pentru lucrări de apărare de pe cursurile de apă.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a apreciat „promptitudinea cu care Guvernul liberal a aprobat sume de bani pentru refacerea infrastructurii afectate de calamitățile naturale din această primăvară, fără nici cea mai mică amânare”, ceea ce ar arăta, spune el, că județul Suceava „este unul prioritar”.

Flutur a afirmat că alocarea banilor oferă primarilor posibilitatea realizării lucrărilor în „zile lungi de vară”, astfel încât obiectivele afectate să fie refăcute în cel mai scurt timp.Cele 69 UAT-uri care au primit bani pentru refacerea obiectivelor de infrastructură afectate de inundațiile din primăvară sunt: municipiile Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni, Vatra Dornei, orașele Broșteni, Cajvana, Dolhasca, Frasin,  Gura Humorului, Liteni, Milișăuți, Siret, Vicovu de Sus, comunele Adâncata, Arbore, Baia, Bălăceana, Berchișești, Boroaia, Botoșana, Breaza, Brodina, Cacica, Capu Câmpului, Cârlibaba, Ciprian Porumbescu, Cornu Luncii, Coșna, Crucea, Dărmănești, Dorna Candrenilor, Dorna-Arini, Dornești, Drăgoiești, Drăgușeni, Frătăuții Noi, Frumosu, Fundu Moldovei, Hănțești, Horodniceni, Ipotești, Izvoarele Sucevei, Marginea, Mănăstirea Humorului, Mitocu Dragomirnei, Moara, Mușenița, Ostra, Panaci, Păltinoasa, Pârteștii de Jos, Poieni-Solca, Pojorâta, Preutești, Putna, Sadova, Siminicea, Slatina, Straja, Stulpicani, Sucevița, Șaru Dornei, Șcheia, Șerbăuți, Ulma, Vadu Moldovei, Vama, Vatra Moldoviței, Zamostea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Guvernul a alocat peste 34 de milioane de lei pentru 69 de localități din județ afectate de inundații.
 Vizualizări articol: 1163 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Guvernul a alocat peste 34 de milioane de lei pentru 69 de localități din județ afectate de inundații1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei