Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 iul 2020 - Anul XXV, nr. 169 (7474)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fundația Umanitară Nord 2001

Campanie de strângere de fonduri pentru sprijinirea unui copilaș de doar 3 ani, grav bolnav

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fundația Umanitară Nord 2001/Sânge pentru România a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru sprijinirea unui copilaș de doar 3 ani, Darius Andrei Pițu, grav bolnav. Până la această fragedă vârstă, micuțul a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale care l-au afectat mult. Din păcate, nu și-a putut „striga” durerea, nu a putut striga după ajutor, pentru că Darius nu poate să vorbească. Darius nu aude. Părinții copilului spun că această deficiență de auz „a fost dobândită în urma celor 4 operații pe care le-a suferit Darius, operații care i-au afectat nervii urechii”. „Prima intervenție pe care a suferit-o Darius a fost la vârsta de 1 an și 3 luni. Din cauza unei malformații din naștere, copilul a fost supus unei reconstrucții de uretră, i s-au luat grefe de piele din cavitatea bucală. În acest moment trebuie să mai facă o operație pentru problema inițială și cel puțin două operații pentru problema legată de auz. A avut și rujeolă, și infecție cu rotavirus”, este doar o parte tristă din povestea micuțului Darius.

Până în momentul de față, familia a cheltuit peste 10.000 de euro pentru operații și tratamente pentru Darius. Ambii părinți sunt salariați cu carte de muncă, cu minimum pe economie. Muncesc sperând să îi facă un viitor acestui copil, dar nu mai au bani să ducă în continuare această luptă cu operațiile care urmează. „Viitoarele intervenții chirurgicale sunt costisitoare și se ridică la peste 30.000 de euro, fără a lua în calcul recuperările necesare după aceste intervenții. Stă în puterea noastră să alinăm din suferința lui Darius și a familiei lui. Ajutorul nostru, oricât de nesemnificativ poate părea, va aduce speranța la o viață normală pentru micul băiețel. Împreună putem să contribuim la șansa lui la o viață normală, acum, când încă nu este prea târziu și se poate recupera. Împreună îl putem ajuta, pentru ca, într-o zi, să rostească: <Mami, te iubesc!> sau <Vă mulțumesc tuturor, mi-ați redat speranța și viața!>”, au transmis inițiatorii campaniei „Darius trebuie să audă!”, reprezentanții Fundației Umanitare Nord 2001.

 

Și voi puteți să-l ajutați pe Darius!

Puteți să vă alăturați campaniei umanitare „Darius trebuie să audă!” prin donații. Sumele pot fi direcționate în contul Fundației Umanitare Nord 2001, deschis la Unicredit Bank Suceava: RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în lei, sau RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în euro, Cod SWIFT/BIC : BACXROBU și pe site-ul Fundației www.funord2001.ro, direct cu cardul #donezEU.

Centrul educational Wabi-sabi s-a oferit să fie alături de Darius. Reprezentanții centrului au transmis: „Darius a fost la noi o perioadă, perioadă în care nimeni nu reușea să îl adapteze, neștiind de problema lui. Dorim să ajutăm, oferind la schimb serviciile noastre părinților care donează pentru Darius. Orice părinte va dona și va trimite dovada pe adresa centrul.wabisabi@gmail.com, indiferent de sumă, va primi 4 sâmbete de activități educaționale gratuite pentru copil. Este vorba de copii cu vârste între 1 și 12 ani”. Sunt și alți voluntari, printre care și Răzvan Todică, oameni care s-au oferit să sprijine această campanie și, implicit, să-l salveze pe micuțul Darius. Nu ezitați să vă alăturați și voi acestei campanii umanitare! Darius are nevoie de noi, toți!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campanie de strângere de fonduri pentru sprijinirea unui copilaș de doar 3 ani, grav bolnav.
 Vizualizări articol: 1540 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Campanie de strângere de fonduri pentru sprijinirea unui copilaș de doar 3 ani, grav bolnav0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei