Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 iun 2020 - Anul XXV, nr. 140 (7445)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Poziţie

Cuşnir: Liberalii Ion Lungu și Gheorghe Flutur nu știu care sunt prioritățile sucevenilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul Organizației Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cușnir, consideră că liberalii Ion Lungu și Gheorghe Flutur nu știu care sunt cu adevărat prioritățile sucevenilor. Dan Cuşnir a precizat că cei doi se pun pe ei pe primul loc, le vorbesc sucevenilor despre “eu” în loc să ne vorbească despre “noi” şi promovează ideile lor în loc de ideile și nevoile sucevenilor.

Cuşnir a spus că un exemplu în acest sens, din municipiul Suceava, este decizia primarului Ion Lungu de a vopsi bordurile în galben și negru, în loc de marcarea trecerilor de pietoni. “Și ce dacă noi, pietonii, ne punem viață în pericol sau dacă noi, șoferii, riscăm să nu vedem la timp trecerile de pietoni? Eu, Ion Lungu, știu mai bine decât noi, sucevenii, care sunt prioritățile, borduri colorate în loc de siguranță rutieră”, a spus liderul PSD Suceava.

El a adăugat că un alt exemplu, din judeţul Suceava, este legat de decizia preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, de a cheltui 1,5 milioane de euro pentru o nouă sală de ședințe, o investiţie pe care Cușnir o consideră inutilă. „Eu, Gheorghe Flutur, am hotărât să promovez un aqua parc la Frasin, la competiție cu zona Ariniş din Gură Humorului. Și ce dacă mai este ceva similar în apropiere la doar cinci kilometri? Și ce dacă eu, Gheorghe Flutur, nu m-am consultat nici măcar cu consilierii județeni? Eu, Gheorghe Flutur, știu ce vrea lumea! Și ce dacă noi, locuitorii din județul Suceava, vrem drumuri județene decente? Și ce dacă Drumurile Județene sunt distruse?”, a mai precizat Dan Cușnir. El a dat câteva exemple de drumuri distruse, respectiv DJ 208B la Hănțești, DJ 208D Adâncata-Hănțești, DJ 178B la Grănicești, DJ 178F la Voitinel, DJ 178G la Ciprian Porumbescu, DJ 291A la Siret, DJ 208 la Pătrăuți, DJ 208E la Forăști, DJ 208C la Vulturești sau DJ 208A Liteni – Suceava.

„Acestea sunt doar două exemple despre mentalitatea greșită a cuplului Flutur și Lungu care fără să se consulte cu echipele, cheltuie banii sucevenilor. Ca să fie foarte clar, banii pe care îi cheltuie Lungu și Flutur sunt banii din taxele și impozitele sucevenilor. Inclusiv ceea ce ei numesc <banii gratuiți europeni> sunt bani din taxele și impozitele țărilor din Europa, deci și din România, deci și din Suceava. Banii europeni cărora Flutur și Lungu le spun bani gratuiți europeni provin, în parte, tot din Suceava și din România”, a declarat președintele PSD Suceava.

Dan Cușnir le-a transmis sucevenilor să se gândească că a sosit momentul să fie schimbate persoanele cărora nu le-au păsat de prioritățile sucevenilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cuşnir: Liberalii Ion Lungu și Gheorghe Flutur nu știu care sunt prioritățile sucevenilor.
 Vizualizări articol: 1086 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cuşnir: Liberalii Ion Lungu și Gheorghe Flutur nu știu care sunt prioritățile sucevenilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei