Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 iun 2020 - Anul XXV, nr. 129 (7434)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulțumirile unor comercianți

Lungu despre purtarea măștilor: “Dacă apare un focar de coronavirus în Bazar, vom fi obligați să îl închidem din nou!”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Redeschiderea Bazarului Sucevei, după două luni și jumătate de suspendare a activităților, a fost posibilă doar cu luarea unor măsuri speciale de protecție, mai multe chiar ca la alte mari spații comerciale.

Dacă măsurarea temperaturii corporale la intrare, obligatorie atât pentru clienți cât și pentru comercianți, a fost întâmpinată cu reticență de câteva persoane, până când au văzut că altfel nu primesc acces, purtarea obligatorie a măștilor, pe gură și pe nas, s-a dovedit a fi mai greu de suportat, în special de comercianți, care au de stat acolo de dimineața până după-amiază.

Cum unii au crezut că măsura poate fi fentată, porți masca doar la intrare și apoi o dai jos, au și fost amendați, pentru că incinta centrului comercial este patrulată permanent de echipe de la Poliția Locală, care urmăresc în special respectarea acestei măsuri, dar și a altora, precum interdicția de a fuma acolo.

“Bazarul a fost deschis sâmbătă, 29 mai, cu luarea unor măsuri specifice de siguranță, cu triere la intrare, cu termometre non-contact, cu tuneluri de dezinfecție, circuite și obligativitatea purtării măștii.

Fac apel în continuare, în mod special la comercianți, pentru că am înțeles că au fost comentarii din partea unora dintre ei, că de ce trebuie să poarte mască toată ziua. Nu avem soluții, trebuie purtată. Cred că ei sunt cei mai interesați ca Bazarul să funcționeze.

În caz contrar, dacă Doamne ferește apare un focar de coronavirus în Bazar, vom fi obligați să îl închidem din nou, ceea ce nu ne dorim nici noi, nici ei”, a spus miercuri primarul Sucevei, Ion Lungu, care consideră că fiecare dintre ei ar putea pune câte un distribuitor cu dezinfectant la fiecare chioșc și că trebuie să fie atenți la persoanele cu care intră în contact.

Edilul sucevean a precizat că deși acum s-au ridicat majoritatea restricțiilor, lucrurile se apropie de normalitate, “trebuie să fim pozitivi, optimiști, dar să nu ne culcăm pe o ureche și să spunem că nu există acest virus, mai ales că municipiul Suceava a avut cel mai mult de pătimit. Rămânem vigilenți în continuare, avem Poliția Locală prezentă în Bazar, se dau amenzi tuturor celor care nu respectă regulile impuse, pentru a putea funcționa în condiții de siguranță”, a adăugat șeful municipalității sucevene.

Până acum, în Complexul Comercial Bazar s-au aplicat 30 de amenzi, în valoare totală de 15.000 de lei, celor care nu purtau mască sau nu o aveau așezată în mod corespunzător, pe gură și pe nas.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu despre purtarea măștilor: “Dacă apare un focar de coronavirus în Bazar, vom fi obligați să îl închidem din nou!”.
 Vizualizări articol: 1179 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lungu despre purtarea măștilor: “Dacă apare un focar de coronavirus în Bazar, vom fi obligați să îl închidem din nou!”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei