Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 iun 2020 - Anul XXV, nr. 129 (7434)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Demersuri

Autorităţile sucevene solicită ridicarea carantinei la centrul social de la Sasca Mică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că în cursul zilei de miercuri au fost externaţi ultimii trei beneficiari ai centrului social de la Sasca Mică, din comuna Cornu Luncii, după ce s-au vindecat de noul coronavirus. Gheorghe Flutur a spus că în momentul de faţă nu mai există nici un beneficiar al acestui centru social care să fie infectat cu noul coronavirus. „Miercuri, după negativarea testelor, au fost externați cei trei beneficiari ai centrului de la Sasca internați la Spitalul Județean Suceava. Astfel, nici un beneficiar al centrului nu mai este infectat cu SARS-CoV-2”, a spus preşedintele CJ Suceava. El a adăugat că având în vedere această situaţie, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava solicită Direcţiei de Sănătate Publică inițierea procedurilor pentru ieșirea centrului din carantină.

Pe de altă parte, Gheorghe Flutur a spus că în cursul zilei de marţi, la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava a fost finalizată instalarea stației de osmoză inversă necesară pentru dializa pacienților cu COVID-19. Şeful administraţiei judeţene a explicat că acest lucru permite ca începând de miercuri să fie separate circuitele funcționale COVID și non-COVID și pentru pacienții dializați. Gheorghe Flutur a subliniat faptul că astfel s-a făcut încă un pas spre revenirea, în etape, a activității Spitalului Județean Suceava la normalul dinaintea pandemiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autorităţile sucevene solicită ridicarea carantinei la centrul social de la Sasca Mică.
 Vizualizări articol: 1055 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autorităţile sucevene solicită ridicarea carantinei la centrul social de la Sasca Mică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei