Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 iun 2020 - Anul XXV, nr. 129 (7434)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Informații utile

Broșura de admitere la liceu a fost publicată pe site-ul Inspectoratului Școlar Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii claselor a VIII-a pot consulta broșura de admitere la liceu pentru anul 2020 – 2021, ghid care a fost publicat în format electronic pe pagina online a Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Suceava.

Adresa acesteia este https://www.isj.sv.edu.ro/images/Docs/Admitere/2020/Brosura_admitere_inv_liceal_si_profesional_2020.pdf.

Broșura privind organizarea şi desfăşurarea admiterii în învăţământul liceal și profesional de stat, pentru anul şcolar 2020 – 2021, cuprinde informații esențiale pentru elevii de clasa a VIII-a, care îi pot ghida în alegerea unui liceu, a unei specializări.

În ghid, elevii pot consulta câte clase de informatică, științe ale naturii, filologie etc organizează fiecare liceu, care este numărul de locuri pe care concurează la fiecare liceu/ clasă în parte, care a fost ultima medie de admitere anul trecut la fiecare specializare/ profil, care sunt școlile profesionale/ duale unde se pot înscrie, formule de admitere etc.

Broșura mai cuprinde calendarul admiterii în învățământul liceal de stat, toate metodologiile necesare (pentru învățământ vocațional etc), date privind echivalarea probelor de aptitudini, modele de fişe de înscriere, precizări privind completarea acestora etc.

Informațiile sunt cu atât mai importante cu cât foarte multe proceduri privind admiterea la liceu sunt diferite în acest an, față de anii trecuți.

Broșura ar trebui să ajungă și în format tipărit la absolvenții de gimnaziu, săptămâna viitoare.

În județul Suceava sunt circa 7.000 elevi care au încheiat clasa a VIII-a și se pregătesc pentru evaluarea națională (15 – 18 iunie) și mai apoi pentru admiterea în ciclul liceal.

Pe 10 iulie va avea loc repartizarea computerizată la liceu, admiterea propriu-zisă, în funcție de opțiunile elevului, în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Broșura de admitere la liceu a fost publicată pe site-ul Inspectoratului Școlar Suceava.
 Vizualizări articol: 1655 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Broșura de admitere la liceu a fost publicată pe site-ul Inspectoratului Școlar Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei