Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 mai 2020 - Anul XXV, nr. 121 (7426)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inconștiență

Un mort și trei răniți grav, bilanțul accidentului provocat de un tânăr beat și fără permis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Accidentul petrecut duminică seară la Panaci, după ce un tânăr băut și fără permis de conducere a pierdut controlul asupra autoutilitarei pe care o conducea, mașina intrând violent într-un stâlp, a avut consecințe foarte grave. Pe lângă bărbatul în vârstă de 53 de ani care a murit, fiind scos decedat din mașină de pompierii militari specialiști în descarcerare, alți trei dintre cei din mașină, inclusiv șoferul, au suferit leziuni grave.

Accidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 19.00, pe un drum comunal puțin circulat din Panaci.

Din cercetările poliției rezultă că tânărul de 28 de ani, din Iași, care era la volan, a pierdut controlul într-o curbă la dreapta, mașina ieșind în decor și lovind frontal un stâlp de electricitate.

În urma impactului a rezultat decesul unui localnic de 53 ani, rănirea gravă a conducătorului auto, precum și a doi bărbaţi, unul de 24 ani, din Republica Moldova, și unul de 18 ani, din comuna Panaci. Alți doi tineri, cu vârste de 17 și 18 ani, localnici, și ei în mașină, au scăpat cu răni ușoare.

Deși avea o fractură la un picior, tânărul de la volan a fost testat cu etilotestul, concentrația fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Probleme sunt și cu mașina implicată în accident. ”Autoturismul implicat este proprietatea unui bărbat de 39 ani, din comuna Panaci, fiind achiziţionat recent fără perfectare de documente şi a fost sustras de către conducătorul auto de 28 de ani din curtea locuinței proprietarului, în timp ce acesta nu era atent”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Grupul de șase a mers cu mașina pe un deal din Panaci, la un grătar, unde bărbaţii au consumat alcool. 

Tânărul din Iași era cazat la Panaci pentru efectuarea unei lucrări, la fel și cel din Republica Moldova.       

Polițiștii au deschis dosar penal pentru nu mai puțin de șase infracțiuni: „ucidere din culpă”, „vătămare corporală din culpă”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „furt în scop de folosință”.

În mod normal, având în vedere cumulul de infracțiuni și gradul de pericol public, tânărul de 28 de ani ar fi fost reținut foarte probabil în arest de polițiștii dorneni. Tânărul este însă internat în spital, cu mai multe leziuni, inclusiv o fractură la picior, astfel că cel puțin deocamdată este cercetat în stare de libertate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un mort și trei răniți grav, bilanțul accidentului provocat de un tânăr beat și fără permis.
 Vizualizări articol: 1188 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un mort și trei răniți grav, bilanțul accidentului provocat de un tânăr beat și fără permis0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei