Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 mai 2020 - Anul XXV, nr. 121 (7426)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Bătaie pe pielea ursului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În înţelepciunea sa milenară, poporul român a creat numeroase zicale sau proverbe cu valabilitate adesea eternă. Una dintreacestea se referă la a vinde pielea/blana ursului din pădure, adică la negocierea preţului unui produs mai degrabă virtual sau ipotetic decât existent în realitate. Mai există o zicere asemănătoare ca sens ("Să nu dai vrabia din mână pentru cioarade pe gard!"), dar mi s-a părut politically incorrect, cât timp ziarul nostru se poate citi online inclusiv la Ţăndărei! Revenind la oile noastre, de fapt la ale domnuluiGheorghe Becali, se pare că ele nu prea găsesc o păşune unde să se desfăşoare atunci când vremurile o vor permite. Gazeta sporturilor online de ieri reia întreaga circotecălegată de locul unde FCSB se va considera "acasă" şi în consecinţă va disputapartidele de pe aşa-numitul teren propriu, fără a avea de fapt în proprietate sau măcar în administrare vreunul. Aşadar, echipa domnului Becali ar fi vrut să joace pe aproape renovatul stadion Ghencea, dar este anunţată că n-are voie acolo. Anunţul îl face un domn despre care legea nu îmi permite să spun că ar fi oligofren, nici psihopat, nici tembel, nici retardat mintal. Dar că este exemplificarea perfectă a abuzului (grosolan) în funcţie, conform Codului Penal în vigoare, da. O spun răspicat. Ei bine, Talpanul în cauză, se autoîmproprietăreşte cu un stadion, în calitate de reprezentant al Armatei Române, chestie care iarăşi contravine Codului Penal. Asta ca să nu mai amintim şi că în NATO, unde s-ar putea ca Talpan să nu ştie că suntem, armatele nu prea au stadioane pe inventar, nici echipe profesioniste de fotbal, pentru simplul motiv că profesia armatei e războiul, nu fotbalul! Separat, un alt ghiorlan, pe nume Alin Petrache (alt psihopat avid de funcţii, din moment ce e preş. şi la FR de Rugby, dar şi la CSM Bucureşti!) se împroprietăreşte şi el cu un stadion, cel de la Arcul de Triumf, grohăind că acolo se joacă doar rugby şi că FCSB n-are ce căuta nici acolo, dacă tot nu-i primită nici în Ghencea! Chestia mişto e că ambele stadioane sunt încă în reconstrucţie, neputându-se şti când vor fi gata, că doar suntem în România! De aceea, lupta pentru acapararea lor e mai degrabă lupta pe pielea ursului din pădure. Nădăjduiesc totuşi că finalmente FCSB va ajunge să joace pe unul din ele, ălorlalţi rămânându-le... pielea!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătaie pe pielea ursului.
 Vizualizări articol: 1358 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Bătaie pe pielea ursului5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei