Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 mai 2020 - Anul XXV, nr. 121 (7426)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Oficiul de Cadastru Suceava permite accesul publicului în arhivele instituției pentru studierea cărților funciare vechi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Suceava va permite, din nou, accesul publicului în arhiva instituției pentru studierea cărților funciare vechi. Directorul OCPI Suceava, Vasile Mocanu, a anunțat că accesul este permis persoanelor care dețin user și parole pentru aplicaţia integrată de cadastru şi carte funciară. Vasile Mocanu a spus că decizia vine ca urmare a numărului mare de solicitări primite în ultima perioadă. El a explicat că persoanele interesate vor avea acces în sediul Oficiului de Cadastru și în birourile acestei instituții din județ, cu respectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, programul pentru studierea cărţilor funciare este de luni până vineri, între orele 09:00-14:00, timpul alocat fiecărei persoane fiind de maximum 30 de minute.
Persoanele interesate, care dețin user și parolă pentru aplicaţia integrată de cadastru şi carte funciară, pot beneficia de acest serviciu începând de luni, 25 mai, pe bază de programare, care poate fi făcută online sau telefonic. Cererea va fi înregistrată în Registrul de corespondență, urmând ca solicitantului să îi fie comunicate ulterior data și ora programării.

Numerele de telefon și adresele de e-mail destinate beneficiarilor serviciilor oferite de OCPI Suceava sunt următoarele: BCPI Suceava -0230523317, sv@ancpi.ro, bcpi.suceava@ancpi.ro; BCPI Fălticeni - 0230546713, bcpi.falticeni@ancpi.ro; BCPI Rădăuți – 0230.560.203, bcpi.radauti@ancpi.ro; BCPI Gura Humorului – 0230.230.388, bcpi.gurahumorului@ancpi.ro; BCPI Câmpulung Moldovenesc- 0230.310.204, bcpi.campulungmoldovenesc@ancpi.ro și BCPI Vatra Dornei – 0230.371.928, bcpi.vatradornei@ancpi.ro.

Vasile Mocanu a reamintit că potrivit Ordinului nr. 16/2019 privind aprobarea tarifelor pentru serviciile furnizate de ANCPI şi instituţiile subordonate, preţul pentru consultarea unei cărţi funciare este de 10 lei/15 minute. Plata tarifului aferent serviciului 2.7.1 – Consultare documente din arhivă va fi efectuată anterior înregistrării cererii prin ordin de plată sau mandat poștal, în contul RO30TREZ591501503X008837, deschis la Trezoreria Suceava.    
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oficiul de Cadastru Suceava permite accesul publicului în arhivele instituției pentru studierea cărților funciare vechi.
 Vizualizări articol: 1454 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
Oficiul de Cadastru Suceava permite accesul publicului în arhivele instituției pentru studierea cărților funciare vechi2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei