Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 mai 2020 - Anul XXV, nr. 113 (7418)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Răbufnire penală

Un italian a urmărit cu un pistol un rom care îi datora bani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un cetățean italian în vârstă de 49 de ani, care are un magazin la Mitocu Dragomirnei, s-a ales cu dosar penal și va răspunde pentru două infracțiuni, după ce a răbufnit față de un cetățean rom care a cumpărat produse pe datorie de la el și ar fi refuzat să le achite. Italianul l-a amenințat pe rom inclusiv cu un pistol, care însă s-a dovedit ulterior că nu intră la categoria armă, fiind mai mult o jucărie decât un pistol cu bile.

Joi, în jurul orei 17.30, polițiștii au fost sesizați de faptul că un bărbat este amenințat cu pistolul, în comunitatea de romi de la Mitoc. Polițiștii au intervenit și l-au încătușat pe cetățeanul italian în vârstă de 49 de ani, care a fost ridicat de la fața locului fără alte incidente deosebite. Din agresor, acesta risca să devină victimă, la fața locului adunându-se zeci de persoane din comunitatea romă.

Comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al poliției județene, a declarat că, în urma cercetărilor, a rezultat că un localnic în vârstă de 35 de ani s-a deplasat la magazinul deținut de cetățeanul italian. Între cei doi a izbucnit un conflict, bărbatul de 35 de ani achiziționând anterior de la magazin produse de 100 de lei, pe datorie. Italianul i-a cerut datoria, dar bărbatul de 35 de ani i-a spus că pleacă la alt magazin și nu îi dă nimic. A fost momentul în care bărbatul de 49 de ani, italianul, s-a urcat la volan și a plecat în urmărirea cetățeanului rom, care se deplasa cu o căruță. Bărbatul de 35 de ani s-a adăpostit în zona în care locuiește, cerând ajutor. Atunci au început apelurile la 112, care au alertat poliția.

Polițiștii au constatat ulterior că italianul în vârstă de 49 de ani a condus băut. Etilotestul a indicat concentrația de 0,49 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Comisarul Epureanu a declarat că inițial s-a deschis dosar penal pentru infracțiunile de amenințare, conducere sub influența alcoolului și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, însă ulterior s-a constatat că nu este vorba de o armă supusă autorizării.

În aceste condiții, italianul va răspunde penal pentru infracțiunile de amenințare și conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice, în acest sens fiindu-i recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un italian a urmărit cu un pistol un rom care îi datora bani.
 Vizualizări articol: 2233 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un italian a urmărit cu un pistol un rom care îi datora bani5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei