Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 mai 2020 - Anul XXV, nr. 113 (7418)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Wizz Air anulează zborurile din Suceava către Londra până la începutul lunii iunie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania Wizz Air a anunțat, în mod oficial, că își va anula zborurile de pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare” către Londra, până la începutul lunii iunie 2020. Decizia a fost luată după ce Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis, joi noapte, declararea stării de alertă, pe întreg teritoriul României, începând cu data de 15 mai 2020, pentru o perioadă de 30 de zile. Primul zbor programat pentru a fi operat de pe aeroportul sucevean către Londra era pe 16 mai 2020, iar din informațiile pe care le avem toate locurile erau ocupate.

Wizz Air a transmis că pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil. Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air. Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele.

„Wizz Air își cere scuze pentru inconvenientele pe care le pot produce aceste restricții de călătorie clienților și îi asigură că siguranța și binele pasagerilor și ale echipajului rămân principalele priorități ale companiei”, a transmis compania aeriană.

Reamintim că Wizz Air a anunţat recent că zborurile de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava către Roma, Milano, Bologna şi Memmingen vor fi reluate la începutul lunii iunie 2020. „În conformitate cu orarul pe care compania ni l-a comunicat, reluarea zborurilor se va face în data de 4 iunie 2020 pentru cursele de Milano-Bergamo si Roma-Ciampino si 7 iunie 2020 pentru cursa de Bologna”, a anunţat conducerea Aeroportului Suceava. Potrivit aceleiași surse, zborurile pentru Memmingen vor fi reluate începând cu data în data de 1 iunie 2020. De asemenea, zborurile Suceava – București, operate de Tarom, vor fi reluate de pe 20 mai 2020.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Wizz Air anulează zborurile din Suceava către Londra până la începutul lunii iunie.
 Vizualizări articol: 2402 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wizz Air anulează zborurile din Suceava către Londra până la începutul lunii iunie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei