Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 mai 2020 - Anul XXV, nr. 113 (7418)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

De când a început pandemia

Asociația „Beard Brothers” sprijină personalul medical din prima linie, prin campania „We Stand Together”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În contextul pandemiei de COVID-19, Asociația „Beard Brothers” a demarat Campania „We Stand Together”, de sprijinire a cadrelor medicale și a personalului auxiliar din prima linie, prin achiziționarea de materiale și echipamente medicale care au fostdonate ulterior spitalelor din țară. Până acum, au avut loc peste 40 de livrări la spitale din Suceava, Cluj, Arad, Brașov și Craiova.

Cunoscuți deja pentru diverse inițiative și evenimente caritabile, precum „Pentru Barba lui Patrocle”, „Catch a Smile Day” sau „Winter Charity Fair”, tinerii voluntari „Beard Brothers” Suceava se alătură luptei împotriva noului coronavirus, dorind să sprijine atât cadrele medicale din județ, cât și întreaga comunitate suceveană. Astfel, prin campania „We Stand Together”, până în momentul de față au fost donate 470 măști ffp2 cu supapă 3M, 300 de combinezoane, 220 de măști KN95, 3000 de măști chirurgicale și 1725 de măști ffp2 către Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, ISU „Bucovina” Suceava, Serviciul de Ambulanță Suceava și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava, pentru Centrele de Recuperare și Reabilitare Neuropsihică Sasca Mică și Costâna.

De asemenea, timpul petrecut în casă nu le-a îngrădit și imaginația, astfel că tinerii voluntari suceveni au dat viață unui nou personaj, prin care reușesc să transpună stările ce îi încearcă pe toți în această perioadă. Este vorba despre „Aventurile lui Querentin”, o bandă desenată creată de către voluntari special pentru publicul din mediul online, menită să stârnească zâmbete și să îi îndemne pe cetățeni la un comportament responsabil în această perioadă dificilă.

 

„Împreună putem contribui la stoparea răspândirii pandemiei de coronavirus”

Dacă doriți să susțineți campania „We Stand Together” și, totodată, oamenii din linia întâi care se luptă cu COVID-19 în municipiul Suceava, puteți dona în contul RO47BTRLRONCRT0249735205 cu specificația Suceava sau prin #BTPay la numărul 0739 852 959 sau prin plata cu cardul: https://www.beard-brothers.ro/doneaza, cu specificatia #orasului pentru care donati. Mai multe informații puteți găsi pe pagina de facebook a organizației, https://www.facebook.com/beardbrotherssuceava/.

Asociația „Beard Brothers” Suceava dorește să mulțumească pentru implicare și susținere tuturor oamenilor care li s-au alăturat în diverse campanii umanitare, să le aminteascătuturorcă pandemia nu a trecut, ca virusul este încă activ, așadar responsabilitatea de a fi bine în continuare este a fiecăruia. „E greu să fii în linia întâi în orice context, iar pandemia de coronavirus (COVID-19) face și mai dificilă această perioadă. Trăim cu aceleași frici, cu aceleași dorințe, mereu căutând-ne, căutând o <gură> de aer. În aceste momente grele, atitudinea fiecăruia dintre noi contează. Fie că suntem medici, antreprenori, voluntari sau simpli cetățeni, cu toții putem contribui la stoparea răspândirii pandemiei de coronavirus”, au transmis voluntarii suceveni din Asociația „Beard Brothers”, probabil cel mai neconvențional ONG din România, care s-a înființat în noiembrie 2013, ”fiind frăție a bărboșilor cu spirit de inițiativă, care își doresc să schimbe mentalități prin implicarea activă în societatea civilă și care luptă împotriva stereotipurilor sociale și a discriminării de orice fel”. Filiala „Beard Brothers” Suceava s-a înființat în anul 2017 și are deja în palmares organizarea mai multor acțiuni umanitare, cu impact în comunitate. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asociația „Beard Brothers” sprijină personalul medical din prima linie, prin campania „We Stand Together”.
 Vizualizări articol: 1686 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Asociația „Beard Brothers” sprijină personalul medical din prima linie, prin campania „We Stand Together”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei