Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 mai 2020 - Anul XXV, nr. 113 (7418)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


14, 16, 17, 18... sau câte!?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cine credea că în situaţiispeciale, cum este aceasta în care ne aflăm toţi locuitorii planetei de ceva vreme, în România este de ajuns ca nişte organisme cu responsabilităţi să dea nişte dispoziţii, iar poporul să le urmeze fără crâcnire, cu convingerea că hotărârea respectivă este cea mai corectă în conjunctura existentă, ori nu-i român, ori e deranjat la neuron. Exemple avem cu nemiluita, din toate zonele posibile, de la culegătorii de sparanghel plecaţi în lume exact când circulaţia oricăror mijloace de transport este interzisă prin lege, şi până la culegătorii de portofele din Ţăndărei care, în lipsa "obiectului muncii" (aflat evident în carantină împreună cu posesorul legal!),au declanşat ori petreceri cu zeci de participanţi, ori bătăi ca-n filme, cu şi mai mulţi combatanţi. În asemenea condiţii, de ce naiba tocmai fotbalul să fi făcut excepţie şi să fi acceptat hotărârile Ligii şi Federaţiei cu privire la finalizarea competiţiilor interne? Păi nu zicea însuşi Corleone căfotbalul e oglinda vieţii? Aşa că nici n-au apucat bine organismele diriguitoare ale bambiliciului poreclit fotbal să dea direcţiile de finalizare a circului, că circarii s-au şi pornit să se..., pardon!, pe ele! Primii au fost ăi' din divizia C, inclusiv forestierii suceveni, şi bine au făcut! Numai că mai mult ca sigur că vor rămâne tot ei cu pantalonii uzi, că aşa se întâmplă când te pişi contra vântului şi regulilor, inclusiv la vreme de pandemie. Mai haios se prezintă lucrurile la diviziile poreclite superioare, de unde ne vine vestea că echipele din play-out au pus şi ele de o răscoală, trimiţând un memoriu, semnat de 6 din cele 8 (mai puţin Sepsi, care s-a retras din poveste, şi Dinamo, care încă n-a dat niciun răspuns; în paranteză fie spus: cine să răspundă?, care Dinamo?, mai există?, şi dacă da, cine să semneze - Negoiţă, spaniolii, galeria?, că ăştia toţi cica-s proprietarii balamucului!), şi care dacă se soluţionează în favoarea lor ar însemna că astea rămân în Divizia A, care astfel ar avea din start 14 echipe. Se adaugă promovatele direct, două la număr, deci 16. Apoi, locul 3 din B, care ar avea parte de baraj, dar neavând cine să-l joace din A, ar promova automat, ceea ce urcătotalul la 17. Ei, cum 17!? Adică una să stea, prin rotaţie, în fiecare etapă? Nu merge, aşa că hai, cu ajutorul COVID-19, să o băgăm şi pe aia de pe locul 4 din B, deci 18 cu totul! Ziceţi că nu se poate? Aloooo, e România, unde se poate absolut orice... şi ceva pe deasupra!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 14, 16, 17, 18... sau câte!?.
 Vizualizări articol: 1611 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
14, 16, 17, 18... sau câte!?5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei