Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 mai 2020 - Anul XXV, nr. 108 (7413)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri

Cum va decurge activitatea la frizerii, cosmetică și coafor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Guvernul a publicat o serie de măsuri de relaxare care vor fi valabile după data de 15 mai, dar și modalitatea în care se vor derula activitățile permise. E drept, pentru zona de carantină, așa cum este Suceava și cele 8 comune învecinate, nu se specifică ce va urma. Totuși, regulile sunt valabile pentru celelalte zone ale județului, acolo unde nu există carantină. Iată care sunt regulile de organizare și desfășurare a activităților de îngrijire personală, categorie la care se încadrează frizeriile, saloanele de coafură, manichiură, pedichiură și cosmetică:

-accesul la aceste servicii se realizează cu programare prealabilă, astfel încât să nu existe persoane în așteptare în interiorul incintei, asigurându-se o suprafață minimă de 4 mp pentru fiecare client și o distanță minimă de 2 m, între oricare 2 persoane apropiate;

-la efectuarea programării, clientul va fi informat asupra faptului ca accesul în interiorul incintei se va realiza doar după verificarea temperaturii, care nu trebuie să depășească 37 grade Celsius, sub rezerva absenței simptomelor virozelor respiratorii și cu dezinfecția mâinilor. Operatorul economic are obligația de a pune la dispoziție materialele și substanțele necesare.

-personalul angajat are obligația de a purta în permanență mânuși și mască, iar după fiecare client se va proceda la dezinfectarea instrumentarului și suprafețelor de lucru.

-măștile de protecție utilizate de personal vor fi schimbate la un interval de cel mult 4 ore, iar mănușile vor fi dezinfectate după fiecare client.

-incinta va fi aerisită la un interval de cel mult 2 ore.

Documentul poate fi consultat pe pagina de web a INSP, www.insp.gov.ro, secțiunea Comunicate. Toate observațiile și propunerile celor interesați pot fi transmise la adresa de e-mail propuneri.relaxare@ms.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum va decurge activitatea la frizerii, cosmetică și coafor.
 Vizualizări articol: 1984 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Cum va decurge activitatea la frizerii, cosmetică și coafor3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei