Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 apr 2020 - Anul XXV, nr. 89 (7394)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atenție la ordonanțele militare!

Completarea greșită a declarațiilor, cauza aplicării unor amenzi de zeci de mii de lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aplicarea zilnică a amenzilor în lupta pentru respectarea normelor de conduită impuse de către ordonanțele militare îi solicită pe cei puși să supravegheze punerea lor în aplicare și scot zeci de mii de lei din buzunarele sucevenilor. În timpul acțiunilor de prevenire și combatere a faptelor ce contravin ordonanțelor în vigoare sunt luate la controlat toate persoanele întâlnite în trafic, precum și localurile publice, unii fiind sancționați cu amenzi drastice doar pentru faptul că au completat greșit o dată în declarație ori s-au abătut vremelnic de la traseul trecut în aceasta.

O astfel de acțiune desfășurată marți în orașul Milișăuți a dus la aplicarea unor sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea ordonanțelor militare în valoare de 6.000 de lei în doar câteva ore, fiind legitimate în acest timp 27 de persoane, controlate fiind 24 de vehicule și 30 de localuri publice.

Astfel, în jurul orei 12.00 a fost depistat un tânăr de 18 ani, din comuna Sucevița, având asupra sa o declarație pe proprie răspundere în care nu era completat motivul deplasării, data era greșită, fiind trecut 01 aprilie 2020, iar locul deplasării era menționat eronat în altă localitate. El a fost sancționat cu o amendă de 2.000 lei. Un alt tânăr, de 21 ani, din comuna Sucevița, conducător al unei autoutilitare, a fost depistat circulând pe strada Țarinei din orașul Milișăuți cu un transport de material lemnos, având asupra sa o declarație pe proprie răspundere în care era precizat locul deplasării ca fiind localitatea Todirești. Amenda a fost de 2.000 de lei și în acest caz, suma fiind și ea contorizată la sutele de mii de lei cu care au fost amendați românii în această perioadă grea pentru toată lumea. Mai trebuie doar ca cei care le-au primit să le mai și plătească, lucru greu de crezut pentru mulți dintre ei, care și-au văzut veniturile mult reduse sau chiar dispărute.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Completarea greșită a declarațiilor, cauza aplicării unor amenzi de zeci de mii de lei.
 Vizualizări articol: 3828 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Completarea greșită a declarațiilor, cauza aplicării unor amenzi de zeci de mii de lei3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei