Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 apr 2020 - Anul XXV, nr. 89 (7394)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   43 imagini |   ø fişiere video

Susținere

Apelul la donare de hrană pentru copiii de la Centrul „Maria Ward” a avut ecou

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Strigătul de ajutor al directorului Centrului Social “Maria Ward” din Rădăuți, sora Felicitas, a găsit răspuns la mai multe firme și organizații civice, care s-au grăbit să vină în sprijinul celor 60 de copii și familiilor lor, pentru care erau aproape epuizate rezervele de hrană și produse de igienă.

Sora Felicitas a arătat că au răspuns apelului ei Savcom Suceava, Rotary Club Suceava Cetate, Kaufland Rădăuți, Rădăuțiul Civic, Ștefan Mandachi, Cătălin Urdoi și echipa acestuia, Alexandru Mihalache, dar și mulți rădăuțeni și suceveni care „s-au alăturat misiunii centrului”. 

Donațiile au permis ca echipa de la „Maria Ward” să pregătească pachete de Paște - mâncare (făină, zahăr, ulei, mălai, drojdie, conserve, carne, ouă, pui, bulion, cartofi, ceapă etc.), produse de igienă și de curățenie și mult așteptatele dulciuri pentru 35 de familii din Rădăuți și multe alte familii nevoiașe din Burla, Volovăț și Frătăuții Noi.

„Multe familii au avut astăzi bucuria să primească darurile voastre. Suntem uimiți și recunoscători pentru că ați răspuns atât de repede și cu așa inimă mare apelului nostru pentru sprijin. Imaginați-vă bucuria lor când au văzut suc, bomboane, napolitane, cozonac și iepurașul de ciocolată! Trăirea lor să vă fie răsplată!”, a afirmat sora Felicitas.

Ea a arătat că familiile care au fost chemate pentru a-și ridica pachetele au fost organizate în așa fel încât să se respecte toate cerințele autorităților pentru această perioadă. Sora Felicitas şi câțiva voluntari au împărțit darurile primite de la cei care au donat, de la cei care nu rămas nepăsători la apelurile de ajutor pentru acești copii.

„Centrul <Maria Ward> mulțumește tuturor celor implicați și vă roagă să nu uitați că în perioada aceasta pentru cei mai mulți este greu de a-și asigura pâinea cea de toate zilele. Centrul asigură pachete acestor familii în toată această perioadă și de aceea ajutorul dumneavoastră este indispensabil în continuare. Nu uitați că acolo unde sunt case de copii, aziluri de bătrâni, familii nevoiașe este multă nevoie în zilele acestea de oameni cu inima mare. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți cu sănătate!”, a mai spus sora Felicitas.

Cei care pot și vor să facă donații în bani o pot face prin transfer bancar sau depunere la ATM, în conturile centrului, deschise la Banca Transilvania: beneficiar Asociația I.S.E.A; cont lei: RO61BTRL06101205I84616XX; cont euro: RO36BTRL06104205I84616XX; CIF 24234750.

Swift : BTRL RO 22 XX Cod fiscal 24234750 Asociaţia ISEA.

La „Maria Ward”, până la instituirea stării de urgență, 60 de copii primeau zilnic masa de prânz și cina, ajutor la teme, educație igienico-sanitară, terapie și consiliere. Misiunea celor de la acest centru social este să prevină abandonul școlar și familial în rândul copiilor proveniți din medii defavorizate, din Rădăuți și din împrejurimi.

Centrul „Maria Ward” funcţionează de peste 25 de ani; de 10 ani a fost susţinut financiar majoritar de o asociaţie din Franţa şi din contribuţia câtorva prieteni – firme, asociaţii, persoane fizice, autorităţi publice.

Adresa este strada Oltea Doamna, nr. 7, Rădăuți.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Apelul la donare de hrană pentru copiii de la Centrul „Maria Ward” a avut ecou.
 Vizualizări articol: 1291 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Apelul la donare de hrană pentru copiii de la Centrul „Maria Ward” a avut ecou5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei