Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 apr 2020 - Anul XXV, nr. 89 (7394)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Grija pentru un somn confortabil o înlătură Coneltex, producător autohton de textile pentru casă

Cu atât mai mult în contextul actual, când este de preferat să părăsim domiciliul cât mai rar cu putință, nevoia de a beneficia de soluții adecvate pentru un somn odihnitor, poate chiar și peste zi (pentru cei care dispun de mai mult timp liber ca niciodată), este mai accentuată.

Grija pentru confortul fiecăruia, mai ales vizavi de somn, o are Coneltex, producător autohton de textile pentru casă. Atât experiența pe care o are în domeniul textil, cât și varietatea produselor pe care le pune la dispoziția publicului devin repere pentru cei care se orientează astăzi după articole de lenjerie de patsau perne, spre exemplu, care să le îmbunătățească somnul şi calitatea acestuia.

Fie din cauza anxietății, a stresului, fie a neliniștii pe care pandemia de coronavirus le-a declanșat, mulți se confruntă cu tulburări ale somnului, cu incapacitatea de a se odihni corespunzător, pentru a se putea menține în formă. Deseori se întâmplă ca o cauză a acestor consecințe să fie și alegerile neinspirate vizavi de perne, pilotă, lenjerii, cuverturi, spre exemplu.

Contează materialele din care acestea sunt confecționate, printre altele. Pentru că a înțeles că vor fi mereu apreciate acele articole care stau sub emblema calității, Coneltex și-a centrat atenția asupra producției de textile care pot oferi această caracteristică.

 

Articolele textile de la Coneltex, pentru o odihnă de calitate

Orice produs care stă sub semnătura acestui producător se evidențiază prin materialele din care sunt confecționate. Alegerile pot viza bumbacul 100% neted sau creponat, bumbacul satinat de asemenea creponat sau neted, ranforce-ul alb, precum și damascul. Acestea vin într-un echilibru optim cu prețul, astfel ca orice achiziție să fie rentabilă.

În funcție de articolele de interes, producătorul oferă posibilitatea de personalizare, vizând și alte dimensiuni decât cele standard, combinații de modele, broderie etc. Pentru astfel de servicii însă este necesară contactarea specialiștilor, pentru a discuta detaliile necesare.

Fără nicio îndoială, un somn de calitate este susținut și de pernă. Este un amănunt de care s-au convins mulți dintre cei care aveau probleme cu somnul din cauza acesteia. Alergiile neștiute la diverși acarieni prezenți în umplutura lor, spre exemplu, sunt un motiv al tulburărilor de somn. Din acest motiv, Coneltex propune publicului său perne antialergenice, care au la bază puf și pană, precum și modele matlasate. Detalii despre compoziţia lor, dar și despre dimensiunile disponibile sau alte informații de interes se găsesc în cadrul magazinului online.

Pentru că mulți preferă să fie precauți vizavi de contactarea virusului COVID-19 care pare să se răspândească mai repede decât ar fi anticipat oricine, Coneltex recomandă plasarea comenzilor din magazinul online, pentru mai multă siguranță. Acesta prezintă disponibilitate pentru o varietate de produse de interes, inclusiv pilote, perne, lenjerii de pat, articole de bază în stimularea unui somn adecvat, odihnitor.

Această perioadă poate fi, de ce nu, un prilej potrivit pentru a face schimbări în locuință, iar înlocuirea lenjeriilor care deja au fost supuse unui număr prea mare de purtări și spălări, precum și a pernelor poate fi un punct de plecare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Grija pentru un somn confortabil o înlătură Coneltex, producător autohton de textile pentru casă.
 Vizualizări articol: 2089 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grija pentru un somn confortabil o înlătură Coneltex, producător autohton de textile pentru casă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei