Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 apr 2020 - Anul XXV, nr. 89 (7394)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Situaţie

Suceava are oficial 1.763 de cazuri de COVID-19, cu 30 mai mult ca ieri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Județul Suceava este înregistrat oficial cu 1.763 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, cu 30 de cazuri mai mult față de informarea oficială precedentă făcută de Grupul de Comunicare Strategică. Dacă luăm în calcul numărul de cazuri confirmate care erau ieri înregistrate la Direcția de Sănătate Publică Suceava, de 1.706 cazuri, atunci numărul de cazuri noi este de 57. În județ sunt înregistrate până în acest moment 82 de decese.

În ceea ce privește numărul sucevenilor declarați oficial vindecați de COVID-19, Prefectura Suceava a informat, ieri, printr-un comunicat de presă, că numărul acestora este de 85 de persoane. De asemenea, au fost externate din spital 448 de persoane.

Referitor la situația epidemiologică la nivelul județului Suceava, ieri, 15 aprilie erau în autoizolare la domiciliu 2.058 de persoane, iar în carantină instituționalizată 1.056 de persoane.

Până ieri, în județ au ieșit din autoizolare 10.070 de persoane, iar din carantină instituționalizată 755 de persoane.

Prefectura Suceava a mai informat că echipele mixte formate din polițiști, polițiști locali, cadre MApN și jandarmi au efectuat, în ultimele 24 de ore, verificarea a 2.244 de persoane aflate în autoizolare și/ sau carantină privind respectarea regimului de autoizolare la domiciliu și/ sau carantinare și 68 de societăți comerciale pentru impunerea interdicțiilor pe timpul stării de urgență.

La aceste acțiuni au participat 275 polițiști, 110 polițiști locali, 16 militari MApN și 61 de jandarmi, fiind aplicate, pentru nerespectarea prevederilor ordonanței militare, privind circulația persoanelor, 98 de sancțiuni contravenționale în valoare cumulată de 188.500 lei.

Au fost întocmite trei dosare penale, din care unul pentru zădărnicirea combaterii bolilor și două pentru infracțiuni de fals.

La nivel național, până ieri, 15 aprilie, pe teritoriul României au fost confirmate 7.216 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 1.217 au fost declarate vindecate și externate. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 337 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Totodată, ieri la ora 13.00, 362 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din țară, au decedat.

În secțiile de terapie intensivă se aflau internați 245 de pacienți.

Până ieri, la nivel național, au fost prelucrate 74.827 de teste.

În ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, potrivit informațiilor obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, 713 cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19 (coronavirus): 421 în Italia, 196 în Spania, 25 în Franța, 9 în Germania, 47 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 2 în SUA, 2 în Austria, 2 în Belgia, 2 în Indonezia  și câte unul în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg și Suedia. De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment, 53 de cetățeni români aflați în străinătate, 13 în Italia, 14 în Franța, 15 în Marea Britanie, 7 în Spania, 2 în Germania, unul în Belgia și unul în Suedia, au decedat.

Dintre cetățenii români confirmați cu noul coronavirus, 11 au fost declarați vindecați: 7 în Franța, 2 în Indonezia, unul în Luxemburg și unul în Tunisia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceava are oficial 1.763 de cazuri de COVID-19, cu 30 mai mult ca ieri.
 Vizualizări articol: 1359 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suceava are oficial 1.763 de cazuri de COVID-19, cu 30 mai mult ca ieri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei