Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 apr 2020 - Anul XXV, nr. 76 (7381)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drept la replică CFR Călători

SNTFC „CFR Călători” SA, prin prezenta, solicită dreptul la replică, ca urmare a publicării articolului intitulat ”Naș de tren”, internat la Boli Infecțioase cu suspiciune de coronavirus,apărut pe 31 martie 2020, în ziarul Monitorul de Suceava.

Informaţiile false din articolul dumneavoastră, ce nu au fost preluate din surse oficiale, ci sunt doar supoziţii: “un număr important de colegi vor trebui să intre în autoizolare, în special cei cu care a intrat în contact direct. Nu se știe ce se va întâmpla cu călătorii din trenurile pe care și-a desfășurat activitatea angajatul feroviar. Asta înseamnă că virusul s-a răspândit către un număr de persoane greu de precizat” - au creat panică în rândul angajaţilor CFR Călători.

Referitor la cele menţionate mai sus, pentru o informare corectă a cititorilor dumneavoastră, vă transmitem următoarele precizări:

  • Conductorul de tren a fost internat în spital urmare unor motive de sănătate, iar în conformitate cu protocoalele în vigoare, a trebuit să fie testat pentru Covid-19, nefiind confirmat pozitiv până la acest moment.
  • Conform articolului 404, Cod Penal, comunicarea sau răspândirea, prin orice mijloace, de știri, date sau informații false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora se pedepsește conform legii.

Ne exprimăm regretul pentru lipsa documentării înainte de publicarea articolului şi ne arătam întreaga disponibilitate pentru a vă furniza oficial toate informaţiile necesare pentru o prezentare reală şi obiectivă.

Conform legii, în virtutea dreptului la replică, solicităm publicarea acestuia în regim de urgență și fără a i se aduce modificări, în acelaşi spaţiu ca şi cel utilizat pentru articolul la care am făcut referire aici.

În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanțelor în drept să se pronunţe asupra prejudiciilor aduse companiei.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drept la replică CFR Călători.
 Vizualizări articol: 1060 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Drept la replică CFR Călători5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei