Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 apr 2020 - Anul XXV, nr. 76 (7381)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sprijin

Aproape 100.000 de lei au fost adunați pentru cadrele medicale prin ”Împreună pentru #Suceava!”

Campania de strângere de fonduri "Împreună pentru #Suceava!", derulată în lupta cu pandemia COVID-19, inițiată de Enache Pirtea & Asociații, GripADs, Spectrum Medical Center, Asociația Pompierilor Bucovineni, SIG Consulting, Multimedia Factory și Asociația Comunitară Bucovina, cu sprijinul Fundației Comunitare Sibiu,a reușit donarea a 1.500 bucăți măști de protecție tip KN95 către Spitalul Județean de Urgență Suceava şi Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava, respectiv 1.100 si 400 de bucăți și 400 perechi mănuși de unică folosință. Încă de la momentul lansării campaniei, s-a simțit mobilizarea și implicarea societății civile, sumele și produsele donate ajungând la momentul de față la valoarea de 24.813 lei, provenind de la persoane fizice, și de 73.652 de lei, provenind de la persoane juridice. Donația realizată marţi a fost posibilă cu sprijinul ING Tech Fundației Comunitare București și Asociației pentru Relații Comunitare-ARC România. 

”Mulțumim tuturor celor care au donat și care sunt alături de cadrele medicale din Suceava și încearcă să sprijine sistemul medical în aceste momente grele! Avem nevoie de unitate și solidaritate, atât la nivel local cât și la nivel național și cred că doar prin implicarea societății civile putem să facem diferența în aceste zile critice!” – Simona Pirtea - ”Enache Pirtea și Asociații”.

„Reamintim cauza acestui proiect, și anume faptul că împreună cu donatorii și susținătorii campaniei, persoane fizice sau juridice, dorim să ajutăm personalul medical din cadrul unităților sanitare din județ cu echipamente şi produse care, la momentul actual, pot face diferența între viață și moarte. Menționăm că suntem la curent cu redistribuirea unor fonduri la nivel local din partea autorităților publice sucevene, precum și cu celelalte inițiativele voluntare, dar considerăm că este nevoie de sprijinul tuturor în aceste clipe, iar ajutorul societății civile poate face diferența și poate fi neprețuit”.

“Nevoia implicării societății civile la acest moment pare o gură de aer proaspăt în vremurile în care ne permitem să respirăm doar cu frică. Donațiile cât de mici, atât din partea persoanelor simple și dornice să fie parte dintr-o comunitate unită în lupta cu o pandemie, cât și donațiile din partea firmelor care doresc să redirecționeze prin intermediul contractelor de sponsorizare, vor face cu siguranță diferența!” - Ruxandra Lazariuc - “Asociația Comunitară Bucovina”.

Pagina pentru donații (inclusiv plata cu cardul):  http://maratonsibiu.ro/impreuna-pentru-suceava

La detaliile transferului se specifică: PENTRU SUCEAVA

Beneficiar: Fundația Comunitară Sibiu

  • Cont LEI: RO72RNCB0227130116020001, deschis la BCR Sibiu;
  • Cont EURO: RO18RNCB0227130116020003, cod SWIFT: RNCBROBU, deschis la BCR Sibiu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 100.000 de lei au fost adunați pentru cadrele medicale prin ”Împreună pentru #Suceava!”.
 Vizualizări articol: 1031 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 100.000 de lei au fost adunați pentru cadrele medicale prin ”Împreună pentru #Suceava!”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei