Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 apr 2020 - Anul XXV, nr. 76 (7381)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Încurajare

Klaus Iohannis: Măsura carantinării Sucevei și a localităților din jur a fost luată la timp și a fost necesară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat că decizia de carantinare a municipiului Suceava și a opt localități învecinate a fost luată la timp, fiind o măsură necesară. Într-o declarație de presă de marți, Klaus Iohannis a transmis în mod special un gând bun și o încurajare pentru suceveni. „A fost nevoie de o măsură de carantinare pentru municipiul Suceava și comunele care înconjoară municipiul Suceava. Această măsură a fost luată la timp, a fost necesară, decizia autorităților este cea corectă. Dar, dragi suceveni, nu sunteți singuri! Suntem cu toții, în gând, alături de voi. Vom avea grijă ca tot ce este necesar pentru municipiul Suceava și comunele din jur să și ajungă acolo”, a spus Iohannis.

El a făcut un apel din suflet către suceveni să respecte ceea ce autoritățile impun, respectiv normele de deplasare, de igienă şi de distanțare socială. „Nu ieșiți din casă decât atunci când este absolut necesar. Când vă întâlniți cu alte persoane, evitați orice contact fizic, nu vă dați mâna, nu vă îmbrățișați! Aceste măsuri sunt necesare pentru a vă proteja și pentru a îngrădi răspândirea virusului. Nu uitați, suntem alături de voi!”, a declarat şeful statului.

Klaus Iohannis a adăugat că situaţia de la Suceava a fost discutată într-o întâlnire de lucru cu premierul Ludovic Orban, ministrul de Interne, Marcel Vela, și secretarul de stat Raed Arafat, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, și ministrul Muncii şi Protecției Sociale, Violeta Alexandru. „Am discutat, evident, situația din Suceava și toți suntem conștienți de seriozitatea pasului care s-a făcut, dar suntem conștienți și de răspunderea noastră. Am discutat pe urmă situația din spitale și vreau să vă asigur pe voi, medici, personal medical, că noi ne facem treaba”, a mai spus Klaus Iohannis.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Klaus Iohannis: Măsura carantinării Sucevei și a localităților din jur a fost luată la timp și a fost necesară.
 Vizualizări articol: 1273 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Klaus Iohannis: Măsura carantinării Sucevei și a localităților din jur a fost luată la timp și a fost necesară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei