Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 apr 2020 - Anul XXV, nr. 76 (7381)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Apel către București

Octavian Ilisoi: ”Nu vă jucați cu viața și sănătatea sucevenilor”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele ALDE Suceava, medicul veterinar Octavian Ilisoi, cere autorităților de la București să nu mai ia măsuri heirupiste în ceea ce privește județul Suceava. El consideră că plasarea în carantină a orașului Suceava și a localităților limitrofe ar putea avea efecte extrem de nocive, atât din punct de vedere psihologic, dar și din punct de vedere al aprovizionării sau al unor nevoie personale urgente.

”În condițiile în care Spitalul Județean Suceava a fost transformat în spital COVID-19, iar majoritatea ambulatoriilor au fost închise, iar medicilor de familie nu le-au fost date echipamente de protecție și substanțe dezinfectante înseamnă că unii oameni cu probleme de sănătate ar putea fi condamnați la moarte. Cred că Guvernul trebuie să revină asupra deciziei de a plasa Suceava în carantină sau să vină cu precizări clare despre subiecte de strictă necesitate. Pe de o parte se dorește protejarea populației, iar pe de altă parte sunt impuse restricții la grămadă, fără a se ține cont de chestiuni punctuale. Or, din punctul nostru de vedere, trebuie clarificate o grămadă de aspecte”, a arătat Octavian Ilisoi.

Președintele organizației județene a ALDE a făcut apel la autoritățile de la București să aprovizioneze orașul Suceava și celelalte zone introduse în carantină cu tot ceea ce este necesar, începând de la echipamente medicale de protecție și până la alimente, apă și produse de curățat.

”Nu vă jucați cu viața și sănătatea sucevenilor. Și așa lucrurile au ajuns într-un punct critic, nu agravați și mai rău situația. Dați dovadă de responsabilitate și luați măsuri ferme dar adaptate situației din teren. Suceava este acum epicentrul luptei împotriva COVID-19 și de aceea credem că trebuie alocate resursele necesare pentru ca situația să nu devină și mai dramatică. Solicităm autorităților de la București să trimită la Suceava personal medical calificat și toate echipamentele necesare pentru ca lucrurile să revină la normal. Acum, mai mult ca oricând, Bucovina are nevoie de sprijin. Suceava are nevoie de ajutor. Și totul cât mai urgent, pentru că orice secundă de întârziere poate însemna pierderi de vieți omenești, capitalul cel mai valoros al nației noastre”, este mesajul transmis de Octavian Ilisoi către persoanele din fruntea României.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Octavian Ilisoi: ”Nu vă jucați cu viața și sănătatea sucevenilor”.
 Vizualizări articol: 2185 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Octavian Ilisoi: ”Nu vă jucați cu viața și sănătatea sucevenilor”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei