Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 mar 2020 - Anul XXV, nr. 69 (7374)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comuna Grănicești

Zeci de persoane în autoizolare, după ce dascălul de la biserica din Iacobești a fost confirmat cu Covid-19

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zeci de persoane se află în autoizolare, după ce dascălul de la biserica din Iacobești, un pensionar, care are peste 60 de ani, a fost confirmat luni, 23 martie, cu Covid-19. Din ce ne-a declarat părintele Marius Ungureanu, preotul paroh al Bisericii „Nașterea Maicii Domnului” din Iacobești, comuna Grănicești, dascălul, care locuiește în municipiul Suceava, ar fi participat la ultima slujbă săvârşită în biserica din Iacobești  pe 15 martie. Atunci, au luat parte la slujba religioasă în jur de 20 de persoane.

„Încă de la începutul anului, domnul dascăl s-a plâns că are o răceală care nu se mai vindecă, dar nimic grav. Săptămâna trecută, a avut simptomele noului coronavirus, febră, stare general proastă, și s-a dus la spitalul sucevean, unde a fost și internat. Astăzi m-a sunat și mi-a spus că a fost confirmat cu Covid-19. Toți cei care am intrat în contact cu el la acea slujbă și familiile noastre suntem în autoizolare. Nici o altă persoană dintre cele prezente atunci la slujbă nu are simptomele noii boli. Dascălul mi-a spus că acum se simte bine și va rămâne în continuare internat”, ne-a spus preotul Marius Ungureanu.

Conform procedurii, a fost anunțat și primarul comunei Grănicești, Gheorghe Nuțu, de care aparține satul Iacobești, care a anunțat Direcția de Sănătate Publică Suceava. „Pe lângă enoriașii care au participat la acea slujbă, au mai intrat în autoizolare și circa 20 de angajați ai unei societăți din localitate, la care lucrează pălimarul. Societatea și-a suspendat activitatea”, a completat Gheorghe Nuțu. Am mai aflat de la preotul Marius Ungureanu faptul că dascălul nu ar fi fost plecat din țară și nici nu ar fi intrat în contact cu persoane întoarse recent din străinătate, de aceea nici el nu își explică cum a putut fi depistat pozitiv cu noul Covid-19. „La biserică am avut mereu dezinfectanți, lumea stătea la distanță, dascălul stătea doar la strană. Să-i dea Dumnezeu sănătate și noi, toți ceilalți, împreună cu familiile, aflați în autoizolare, să păstrăm cu strictețe regulile impuse”, a completat preotul parohiei din Iacobești.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de persoane în autoizolare, după ce dascălul de la biserica din Iacobești a fost confirmat cu Covid-19.
 Vizualizări articol: 1108 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeci de persoane în autoizolare, după ce dascălul de la biserica din Iacobești a fost confirmat cu Covid-190.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei