Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 mar 2020 - Anul XXV, nr. 69 (7374)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campanie umanitară

Aproape 10.000 de lei s-au strâns în sprijinul personalului medical sucevean

Campania de strângere de fonduri pentru sprijinirea cadrelor medicale de la Spitalul Județean ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava demarată prin intermediul cotidianului ”Monitorul de Suceava” devine tot mai importantă în aceste momente cruciale pentru orașul nostru. Personalul medical are nevoie acum, mai mult ca niciodată, de sprijin și solidaritate. În contextul în care nu mai puțin de 52 de cadre medicale, medici și asistenți, sunt internate după ce au fost infectate cu COVID-19, materialele de protecție pentru cei care se află în prima linie a luptei cu noul coronavirus sunt de o importanță vitală.

Oamenii au înțeles mesajul și gravitatea situației, iar în doar câteva ore suma care s-a adunat în contul deschis la Banca Transilvania s-a dublat. Dacă luni la amiază suma depusă ca donații era de 5.440 de lei, aseară, în jurul orei 19.00, prin bunăvoința oamenilor de bine și cu suflet mare s-au adunat aproape 10.000 de lei, mai exact 9.965 de lei.

Nu este o sumă prea mare, dar în acest război cu un inamic nevăzut, dar extrem de periculos, orice leu contează. Materialele de protecție sunt acum vitale, așa încât nu ezita să te implici și tu. Contul în lei deschis la Banca Transilvania este RO26BTRLRONCRT0546962401, pe numele Sandrinio Neagu, redactorul-șef adjunct al Monitorului de Suceava. #fitisolidari

Să nu uităm că viețile noastre pot depinde de ajutorul unui medic sau al unei asistente. Să oferim acum pentru a putea primi mai târziu în cazul în care va fi nevoie.

Monitorul de Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 10.000 de lei s-au strâns în sprijinul personalului medical sucevean.
 Vizualizări articol: 1950 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 10.000 de lei s-au strâns în sprijinul personalului medical sucevean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei