Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 mar 2020 - Anul XXV, nr. 59 (7364)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Extinderea rețelelor de gaz metan

Gaz metan la aragazele și sobele din cartierul Burdujeni Sat, din vara acestui an

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Lucrările pentru extinderea rețelelor de gaz metan în cartierul Burdujeni Sat au fost reluate în forță, iar în prezent se lucrează la prelungirea magistralei de gaz metan din zona IRIC, până la sediul de primărie din cartierul Burdujeni.

De asemenea, s-a turnat platforma pentru Stația de presiune redusă care va fi montată săptămâna viitoare în apropierea primăriei din Burdujeni.

”Am discutat cu conducerea Test Prima să asigure cât de multă forță de muncă este necesară și am convingerea că în această vară vom avea efectiv gaz metan la aragazele și sobele din cartierul Burdujeni Sat. Estimăm ca în două luni să finalizăm lucrările de montare a magistralei și a stației de medie presiune, iar de acolo să racordăm cele 11 străzi care au deja conductele de gaz metan”, a anunțat primarul Sucevei, Ion Lungu, care a verificat în teren execuția lucrărilor.

Edilul sucevean a precizat că la extinderea rețelelor de gaz metan au prioritate strada Căpitan Grigore Andrei, la capătul căreia se construiește autobaza diviziei de transport public electric, precum și strada Vasile Pârvan, care este prinsă tot în proiectul european de modernizare a transportului public, drept capăt de linie.

Contractul de execuție privind racordarea la rețeaua de gaz metan a cartierului Burdujeni Sat şi Cartierul Tineretului din DN 29, în valoare de 3.711.250,35 de lei fără TVA, vizează extinderea rețelelor pe 33 de străzi și un număr total de 1.300 de locuințe, pe o distanță totală de 28,5 km.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gaz metan la aragazele și sobele din cartierul Burdujeni Sat, din vara acestui an.
 Vizualizări articol: 1704 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gaz metan la aragazele și sobele din cartierul Burdujeni Sat, din vara acestui an0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei