Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 mar 2020 - Anul XXV, nr. 59 (7364)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Accident groaznic

Bătrână călcată de un cap de tir, după ce s-a îndreptat pe roșu spre trecerea de pietoni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O femeie în vârstă de 79 de ani și-a găsit sfârșitul în mod groaznic, călcată sub roțile unui cap de tir, la trecerea de pietoni semaforizată din fața Shopping City, pe artera principală a municipiului Suceava. Tragedia s-a petrecut ieri dimineață, în jurul orei 9.30.

Maria Stoica, cu domiciliul în Zvoriștea, s-a îndreptat spre  trecerea de pietoni dinspre Interconti, așadar de pe sensul spre Burdujeni. După cum se vede pe imaginile de pe o cameră de supraveghere, mai mulți pietoni trec pe culoarea verde, regulamentar, după care semaforul se schimbă, pe roșu. Pe banda I, pe sensul spre Burdujeni, așadar lângă bătrână, era vehiculul greu la volanul căruia se afla Costel Arsene, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Sirețel-Iași. Acesta s-a pus în mișcare la două-trei secunde după ce a avut verde, perfect regulamentar. Din unghi mort, șoferul nu a văzut-o pe femeia care a intenționat să traverseze, de pe trotuarul din dreapta sa. Chiar dacă pe imagini nu se vede clar, bătrâna de pe trotuar s-a îndreptat spre trecerea de pietoni, fiind agățată și prinsă sub roți de vehiculul greu aflat deja în mișcare. Au urmat scene de coșmar, mașina grea trecând peste trupul femeii.

Echipajul medical SMURD ajuns la fața locului a încercat manevre de resuscitare, însă pentru bătrână nu se mai putea face nimic. Femeia suferise leziuni incompatibile cu viața.

Conform procedurilor, polițiștii rutieri au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, în cadrul căruia se vor face cercetări. De principiu, șoferului implicat în nenorocire nu prea i se poate imputa nimic, însă ancheta va stabili toate detaliile cazului.

Chiar acum două zile Monitorul de Suceava semnala că statisticile arată că de la începutul lui 2020, așadar doar în ceva mai mult de două luni de zile, pe șosele au murit 16 oameni în accidente, 17 cu tot cu nenorocirea de ieri. Din nou, județul Suceava este pe primul loc la număr de decedați în accidente în România.

Din totalul celor care au murit nouă erau pietoni, iar cu două excepții celelalte accidente s-au produs din vina celor care au decedat. A fost vorba fie de traversări neregulamentare, fie de deplasări imprudente pe carosabil, fără elemente reflectorizante.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrână călcată de un cap de tir, după ce s-a îndreptat pe roșu spre trecerea de pietoni.
 Vizualizări articol: 3969 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 2 voturi
Bătrână călcată de un cap de tir, după ce s-a îndreptat pe roșu spre trecerea de pietoni3.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei