Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 mar 2020 - Anul XXV, nr. 51 (7356)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Controale

Acțiuni ale poliției soldate cu amenzi de peste 80.000 de lei, la sfârșit de săptămână

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acțiunile organizate de polițiști din Suceava și Rădăuți la sfârșit de săptămână au dus la identificarea unor abateri și aplicarea unor sancțiuni contravenționale în zonele controlate.

Primii care au acționat au fost polițiștii suceveni, care au organizat sâmbătă noapte o acțiune de amploare, în sistem integrat, în zona lor de competență. La acțiune au fost cooptate și forțe ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava, pentru asigurarea unui climat de ordine publică și siguranță rutieră. În timpul controalelor au fost verificate 39 de obiective, între care baruri, restaurante, săli de jocuri, fiind legitimate 564 de persoane și controlate 271 de autovehicule.În cadrul acțiunii polițiștii au testat cu aparatul etilotest 111 conducători auto și au aplicat 137 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 62.955 de lei.

O altă acțiune organizată de această dată la Rădăuți, în timpul zilei de duminică, i-a cooptat pe polițiștii serviciilor Rutier, Ordine Publică și Investigarea Criminalității Economice, precum și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Acțiunea de amploare a vizat asigurarea ordinii publice, fiind vizată de asemenea și siguranța rutieră din zona lor de competență. În cele câteva ore de desfășurare a acțiunii, au fost controlați 26 de agenți economici, verificate 157 de autoturisme și au fost legitimate 183 de persoane. Polițiștii au constatat în timpul orelor de controale patru infracțiuni economice, suspecții fiind acuzați de „punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”. De asemenea au fost aplicate și 58 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 18.630 de lei, fiind confiscate bunuri în valoare de 2.000 de lei.

În același timp au fost retrase două certificate de înmatriculare pentru lipsă ITP și poliță RCA expirată și a fost ridicat un set de plăcuțe de înmatriculare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acțiuni ale poliției soldate cu amenzi de peste 80.000 de lei, la sfârșit de săptămână.
 Vizualizări articol: 1222 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Acțiuni ale poliției soldate cu amenzi de peste 80.000 de lei, la sfârșit de săptămână5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei