Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 mar 2020 - Anul XXV, nr. 51 (7356)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Asociaţia „Freamăt de Speranţă”

Peste 3.300 de lei adunați în cadrul evenimentului Balul Primăverii, ediţia a V-a, la Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Grădina Mariajelor din Câmpulung Moldovenesc a avut loc vineri, 28 februarie 2020, Balul Primăverii, ediţia a V-a, un eveniment caritabil în cadrul căruia s-au adunat 3.380 de lei, bani care vor fi folosiți pentru proiectul Centru de zi „Sfântul Nectarie”. Evenimentul a fost organizat de Asociaţia „Freamăt de Speranţă”. Înfiinţată în anul 2015 de Anca Crăciun, mama lui Sebi Crăciun, poetul din Câmpulung Moldovenesc cu tetrapareză spastică, adolescent care a demonstrat că orice dizabilitate poate fi transformată în abilitate, Asociaţia „Freamăt de Speranţă” reuşeşte an de an să organizeze acest eveniment pe placul copiilor bolnavi din asociaţie şi nu numai. „Mulțumim câmpulungenilor care au înțeles că pentru copiii cu dizabilități din comunitate este important să mai fie și altcineva lângă ei, în afară de mamă. Mulțumim gazdelor noastre,  Grădina Mariajelor, domnului Lucian Nisioi, sponsorilor SC ING CAFFE-doamnei Varvaroi Ioana, doamnei Nușa Nisioi, Yulmis Foto și invitaților: Formația Allegro -Vama, Teodor Ivan, Alina Vasincu, Alina Bianca Asăvoaie, Grupul Rădăcini Bucovinene de la Școala Theodor Ștefanelli și Sorin Ursan Delaclit. Mulțumim, de asemenea, partenerului nostru Asociația Dreptul Basarabiei, în special domnului Spinu Oleg”, a fost mesajul Ancăi Crăciun, la finalul evenimentului.

Visul Ancăi Crăciun, dar și al membrilor Asociaţiei „Freamăt de Speranţă” este construirea Centrului de zi „Sfântul Nectarie”, pe terenul deja achiziționat de asociație. La evenimentul organizat la sfârșitul lunii februarie au participat și mulți voluntari care s-au alăturat proiectului iniţiat de Asociaţia „Freamăt de Speranţă”. „Împreună vom reuşi să construim acest Centru de recuperare. Avem deja locul pe care va fi construită clădirea, şi avem şi proiectul. Aşteptăm oameni care să ni se alăture în îndeplinirea acestui vis. Bunul Dumnezeu să ne ajute să ne revedem cu bine și anul viitor și să putem să le fim alături acestor îngeri fără de aripi, ori de câte ori va fi nevoie de noi. Răsplată divină tuturor celor care au îndrăznit să viseze alături de noi și au început primăvara cu o faptă bună, fie prin prezența la eveniment, fie prin achiziționarea unui bilet, fie prin cumpărarea obiectelor create de acești copii și tineri cu care soarta nu a fost prea blândă”,a mai completat Anca Crăciun.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 3.300 de lei adunați în cadrul evenimentului Balul Primăverii, ediţia a V-a, la Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 1189 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 3.300 de lei adunați în cadrul evenimentului Balul Primăverii, ediţia a V-a, la Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei