Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 feb 2020 - Anul XXV, nr. 46 (7351)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

După gratii

Tânăr condamnat pentru mai multe furturi, încarcerat într-un centru de reeducare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 21 de ani din comuna Pojorâta a fost internat într-un centru educativ pentru o perioadă de un an și jumătate, după ce a fost condamnat definitiv pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Ferdinand Marcel Drosceac a fost săltat în cursul zilei de luni de la domiciliul său și trimis sub escortă la Centrul de Reeducare și Reabilitare Târgu Ocna, în județul Bacău.

Comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat în zona localităților Câmpulung Moldovenesc și Pojorâta, în cursul lunii martie a anului 2017, i-a pus pe polițiștii din zonă pe jar, aceștia demarând cercetările pentru identificarea autorilor. Poliţiştii au reuşit identificarea a doi suspecţi, doi tineri de 17 şi 18 ani. În urma probelor adunate în cadrul unui dosar de urmărire penală, la data de 6 aprilie 2017 a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore a lui Ferdinand Marcel Drosceac, în vârstă de 18 ani, din comuna Pojorâta. La propunerea procurorilor, judecătorul de drepturi şi libertăţi a luat atunci decizia ca acesta să fie trimis în arest preventiv pentru 30 de zile, pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat. Tânărul de 18 ani şi un minor în vârstă de 17 ani, din oraşul Solca, care locuia fără forme legale în comuna Pojorâta, sunt acuzaţi că au comis împreună două furturi în localităţile Pojorâta şi Câmpulung Moldovenesc. În noaptea de 15/16 martie, în jurul orei 02.00, Ferdinand Marcel Drosceac și suspectul de 17 ani au pătruns, prin spargerea şi escaladarea mai multor geamuri, într-o casă de locuit şi anexele acesteia, situate în comuna Pojorâta, iar din interior au furat o butelie de aragaz şi trei covoare, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 1.500 de lei. Bunurile furate de aceştia au fost ascunse la adresa de domiciliu a inculpatului Ferdinand Marcel Drosceac, din comuna Pojorâta. Câteva zile mai târziu, pe 20 martie, în jurul orei 19.00, cei doi au urmărit o persoană pe strada Alexandru Bogza din municipiul Câmpulung Moldovenesc şi, profitând de neatenţia ei, i-au furat o geantă în care avea suma de 3.100 de lei. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc a luat atunci faţă de Ferdinand Marcel Drosceac măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, acesta fiind trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat. La aproape trei ani de la săvârșirea faptelor, el a fost condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare pentru furt calificat și încarcerat în Centrul de Reeducare și Reabilitare Târgu Ocna.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr condamnat pentru mai multe furturi, încarcerat într-un centru de reeducare.
 Vizualizări articol: 1381 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr condamnat pentru mai multe furturi, încarcerat într-un centru de reeducare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei