Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 feb 2020 - Anul XXV, nr. 46 (7351)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

Invitație la cursul gratuit de bucătar, proiect IMPULS

Camera de Comerț și Industrie Suceava anunță lansarea înscrierilor pentru cursul de bucătar, organizat în cadrul “IMPULS – Îmbunătățirea cunoștințelor angajaților și promovarea învățării pe tot parcursul vieții în rândul companiilor din Regiunea Nord-Est”, cod MySmis 128044.

Obiectivul general al proiectului ”IMPULS – Îmbunătățirea cunoștințelor angajaților și promovarea învățării pe tot parcursul vieții în rândul companiilor din Regiunea Nord-Est” MySmis 128044 constă în promovarea unei ocupări sustenabile și de calitate a forței de muncă, sprijinirea mobilității forței de muncă prin implementarea unor măsuri de îmbunătățire a accesului egal la învățarea pe tot parcursul vieții pentru toate grupurile de vârstă într-un cadru formal și non-formal, actualizarea cunoștințelor, aptitudinilor și competențelor forței de muncă și promovarea unor căi de învățare flexibile, inclusiv prin orientare profesională, în județele Suceava și Iași.

De ce să te înscrii?

Participarea la acest curs gratuit este șansa de a promova la locul de muncă actual, în conformitate cu aptitudinile și calificarea pe care urmează să o dobândești la finalizarea cursului, precum și șansa IMM-urilor de a beneficia de personal calificat.

Cine poate participa?

Angajați cu contract individual de muncă (cu normă întreagă sau cu timp parțial), cu studii minime finalizate (învăţământ general obligatoriu), care își au reședința sau domiciliul și își desfășoară activitatea în județul Suceava, iar întreprinderea în care își desfășoară activitatea este IMM și își desfășoară activitatea principală sau secundară sau intenționează să își desfășoare activitatea într-unul dintre domeniile sau sectoarele economice conform SNC și SNDCI, și nu beneficiază sau nu au beneficiat de alte activități prin POCU/82/3/12.

Cum te înscrii?

Completezi formularul de înscriere disponibil accesând link-ul http://ccisv.ro/content/invitatie-curs-gratuit-de-bucatar/ și îl trimiți pe adresa de e-mail larisa.sarghie@ccisuceava.ro.

Mai multe detalii poți obține de la doamna Larisa Sârghie, Expert selecție grup țintă, telefon 0721935642, e-mail larisa.sarghie@ccisuceava.ro, sau direct de la sediul CCI Suceava, din str. Universității nr. 15-17, etaj 1, cam. 10.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Invitație la cursul gratuit de bucătar, proiect IMPULS.
 Vizualizări articol: 1889 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Invitație la cursul gratuit de bucătar, proiect IMPULS0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei