Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 feb 2020 - Anul XXV, nr. 46 (7351)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Noul Ford Puma va fi lansat în Suceava, la reprezentanţa auto Ford - Union Cars, în data de 27 februarie 2020

Ford Puma, prima mașină cu tehnologie hybrid construită în România, a fost lansată la nivel naţional în luna februarie a acestui an, urmând a fi prezentată și la Suceava, în data de 27 februarie 2020, la reprezetanța Ford Union Cars.

Construit exclusiv la fabrica Ford din Craiova, noul Ford Puma îmbină tehnologia avansată de propulsie mild-hybrid, care ajută la eficientizarea consumului de combustibil, cel mai bun spațiu de încărcare din segment și un aspect exterior remarcabil.

Performanța remarcabilă și consumul optimizat de combustibil sunt oferite cu ajutorul tehnologiei Ford EcoBoost Hybrid la 48 de volți. Sistemul de propulsie mild-hybrid integrează asistența cuplului electric cu un motor pe benzină 1.0 EcoBoost cu trei cilindri, sistemul oferind până la 155 CP.

Noul Ford Puma introduce un nou capitol în identitatea de design Ford, cu un stil atrăgător care include blocuri optice distinctive și linii atletice. Proporțiile inspirate din lumea SUV-urilor oferă o gardă la sol ridicată, pentru o experiență plină de încredere la volan, dar și o capacitate de încărcare de top în segment: 456 de litri.

Ford Puma este totodată cea mai tehnologizată mașină produsă vreodată în această țară, beneficiind de numeroase tehnologii de asistență a șoferului, printre care Tempomatul Adaptiv cu Oprire-Pornire (Adaptive Cruise Control with Start & Stop), Sistemul de recunoaștere a indicatoarelor rutiere (Speed Sign Recognition) și Sistemul de centrare pe mijlocul benzii (Lane Centring).

Puma este, de asemenea, primul vehicul din segmentul său care oferă sistemul de deschidere a hayonului fără utilizarea mâinilor. 

În ceea ce privește interiorul, Ford Puma este conceput ca un sanctuar, unde proprietarii să preia controlul asupra presiunii din viețile lor de zi cu zi. Puma oferă tehnologii premium care îmbunătățesc gradul de confort al pasagerilor, implicit scaune față cu masaj lombar - o premieră în segment. 

Scaunele din față dispun de un design sculptural și sunt subțiri, maximizând spațiul dedicat pasagerilor din spate, în timp ce designul scaunelor din spate a fost proiectat pentru a facilita accesul și ieșirea din mașină. În plus, acoperișul panoramic cu suprafață vitrată pe toată lungimea plafonului poate fi deschis. Acesta este format din două panouri din sticlă securizată fumurie și creează o senzație de spațiu și de habitaclu aerisit.

Permițând șoferilor să fie mereu la curent cu munca și viața socială, caracteristicile inovatoare includ o zonă de încărcare wireless pentru reîncărcarea fără efort a smartphone-urilor în timpul călătoriilor. Dispozitivele pot rămâne conectate prin Bluetooth la sistemul de infotainment SYNC 3 al Ford, în timp ce utilizează încărcarea wireless, permițând șoferilor Puma să controleze dispozitivele audio, navigație și smartphone-urile conectate utilizând comenzi vocale simple.

De asemenea, instrumentarul digital “true colour” pe 24 de biți generează imagini mai intuitive și pictograme detaliate la înaltă rezoluție, afișate prin utilizarea întregului spectru de culori, lucru care le face mai strălucitoare, mai lizibile și mai puțin obositoare pentru ochi.

 

Rating maxim la testele de siguranță

Ca o confirmare a siguranței și confortului pe care le oferă, Ford Puma a primit punctajul maxim - 5 stele - la testele de siguranță organizate de autoritatea independentă Euro NCAP, adunând maximum de puncte la testul de impact lateral cu bariera și la testul de impact lateral cu un stâlp.

Noul SUV produs la Craiova se alătură gamei extinse de SUV-uri și de crossovere Ford din Europa, inclusiv Fiesta Active, Focus Active, EcoSport, Kuga, Edge și noul Explorer Plug-In Hybrid. Puma este unul dintre cele 14 vehicule electrificate care vor fi introduse de Ford până la finalul acestui an.

Ford Puma este disponibil la vânzare pentru persoane fizice prin programul Rabla, cu o rată lunară de 730 lei, ofertă valabilă până la 31.03.2020.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noul Ford Puma va fi lansat în Suceava, la reprezentanţa auto Ford - Union Cars, în data de 27 februarie 2020.
 Vizualizări articol: 2500 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 6 voturi
Noul Ford Puma va fi lansat în Suceava, la reprezentanţa auto Ford - Union Cars, în data de 27 februarie 20203.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei