Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 feb 2020 - Anul XXV, nr. 39 (7344)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Măsură de protecţie

Adolescenta din Horodnic de Sus bătută cu biciul de iubitul ei a fost internată într-un centru de primire în regim de urgenţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Adolescenta în vârstă de 15 ani din localitatea Horodnic de Sus bătută cu biciul de către iubitul ei, Gabi-Gavril Litră, în vârstă de 19 ani, și pusă să stea în genunchi pe cărbuni încinși a fost internată, ieri dimineaţă, într-un centru de primire în regim de urgenţă. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, comisar-șef Ionuţ Epureanu, a informat că, în cursul dimineţii de ieri, o echipă formată din asistenţi sociali, psihologi și poliţiști a mers la locuinţa în care se afla fata, a preluat-o și a internat-o pe minoră într-un centru de primire în regim de urgenţă de sub autoritatea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului Suceava.

În fața presei, mama fetei a negat că ea ar fi fost de față când Litră îi maltrata copilul, dar atât ea, cât și adolescenta au reafirmat că refuză să facă plângere împotriva acestuia. Potrivit mamei, filmarea scenelor de violență ar fi fost realizată de cumnatul fetei. „Nu știu nimic de cazul lor, n-am fost acasă”, a afirmat mama.

La rândul ei, fata a declarat că „nu am depus plângere împotriva lui și nici nu depun. Nu e normal ce s-a întâmplat, dar nu vreau să depun plângere”. Întrebată dacă îl iartă  pentru bătaia cruntă pe care i-a administrat-o, adolescenta a răspuns „e și iertat deja”, afirmând că iubitul ei a maltratat-o „din cauza geloziei”.

Reamintim că imagini cu tânăra bătută cu sălbăticie, care este și însărcinată, au fost postate pe o reţea de socializare de fostul concubin al mamei adolescentei, săptămâna trecută. Poliţia s-a autosesizat și, în ciuda faptului că adolescenta și mama ei au refuzat să facă plângere faţă de agresor - Gabi-Gavril Litră, în vârstă de 19 ani, sâmbătă seară a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de „act sexual cu un minor” și „violenţă în familie”. Gabi-Gavril Litră a fost prezentat, duminică, în faţa unui magistrat de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Rădăuţi, care a decis să emită un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile, soluţie care nu este definitivă şi poate fi contestată la Tribunalul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adolescenta din Horodnic de Sus bătută cu biciul de iubitul ei a fost internată într-un centru de primire în regim de urgenţă.
 Vizualizări articol: 2158 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adolescenta din Horodnic de Sus bătută cu biciul de iubitul ei a fost internată într-un centru de primire în regim de urgenţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei