Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 feb 2020 - Anul XXV, nr. 39 (7344)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Caravana cu Medici

190 de copii au fost consultați gratuit de medici voluntari, la Sucevița

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociația Tinerilor Ortodocși Suceveni (ATOS) a organizat sâmbătă, 15 februarie 2020, la Sucevița, acțiunea „Caravana cu Medici”, prin intermediul căreia 190 de copii au fost consultați gratuit de medici voluntari. După acțiuni similare organizate de ATOS anul trecut, în luna iulie, la Poieni-Solca, a venit rândul comunității din Sucevița, unde, „cu o răbdare de fier și cu o dăruire exemplară, medicii voluntari au consultat 190 de copii, într-un maraton de 8 ore”. Organizatorii acțiunii mulțumesc medicilor voluntari din „Caravana cu Medici”, pentru că au făcut atâta drum până la Sucevița. „Cu amabilitatea Primăriei și a școlii din Sucevița, s-au amenajat şase săli mari de consultație: trei de pediatrie, una de stomatologie, una de oftalmologie și una de ecografie. Mulțumim din suflet și tinerilor noștri voluntari devotați și implicați. Au stat cot la cot lângă medici și au reușit să dăruiască încredere părinților și să smulgă zâmbete de bucurie copiilor. Aceștia-s tinerii pe care ne bazăm. În ei avem încredere maximă. Viitorul sună bine, e luminos”, au spus organizatorii.
Copiii din Sucevița care au fost consultați au plecat acasă fericiți că sunt sănătoși, dar cu povețe pe care trebuie să le împlinească pentru a fi și pe mai departe sănătoși și curați. Fiecare a plecat cu o periuță și o pastă de dinți, precum și cu un grafic al periajelor dentare zilnice.
Nu în ultimul rând, organizatorii aduc mulțumiri Asociației Culturale "Sfântul Mitropolit Dosoftei", fără de care n-ar fi fost posibilă organizarea Caravanei cu Medici. Transportul tinerilor voluntari, cazarea și masa medicilor și toate lucrurile necesare campaniei au fost susținute financiar de Asociația Culturală "Sfântul Mitropolit Dosoftei". „Recunoștință părintelui Justinian Cojocar și oamenilor de bine, inimoși, care îi sunt alături la înfăptuirea unor asemenea reușite spre slava lui Dumnezeu și folosul oamenilor”, au concluzionat oamenii care au susținut această lăudabilă acțiune. Beneficiarii acestui proiect sunt recunoscători Asociației Tinerilor Ortodocși Suceveni și Societății Studenților Stomatologi Iași, dar și sponsorilor Bayer, Servier, ING Romania, Synevo și Eurotransport Logistics.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 190 de copii au fost consultați gratuit de medici voluntari, la Sucevița.
 Vizualizări articol: 1449 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
190 de copii au fost consultați gratuit de medici voluntari, la Sucevița0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei