Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 feb 2020 - Anul XXV, nr. 39 (7344)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Weekend reuşit

Serbările Zăpezii de la Dorna au îmbinat perfect distracția de pe pârtii cu cea de pe scenă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un sfârşit de săptămână perfect s-a consumat în municipiul stațiune Vatra Dornei, la ediția 2020 a „Serbărilor Zăpezii”. Numeroşii turişti au avut şansa de a se bucura de iarnă, după ce în zona Dornelor a nins destul de mult în ultima perioadă, iar pârtiile au fost în condiții bune, cel puțin dacă ne raportăm la cum a fost vremea în alte zone ale județului.

Fie că au schiat, fie că s-au mulțumit cu o urcare cu telescaunul, pe Dealul Negru, turiştii au simțit un pic de iarnă, iar senzația aproape generală a fost că nu se ştie dacă vor mai avea această şansă în acest sezon, având în vedere cum evoluează temperaturile. 

 

Concerte cu priză la public, concurs de tăiat lemne şi premii pentru valorile dornene

Pe scena din parcul central, spectacolele au început de vineri seară. În prima seară, trupa vedetă a fostN&D, în noua formulă. Dacă vocea masculină a fost aceeaşi ca acum 20 de ani, cu Nick, vocea feminină a fost a unei soliste mai noi în această trupă, DYA. Celebra piesă „Vino la mine” s-a auzit live la Vatra Dornei, chiar de Ziua îndrăgostiţilor, şi s-a bucurat de succes şi după mai bine de 20 de ani de la lansare. Au mai urcat pe scenă, vineri seară, bistriţenii de la Big City, precum şi tânărul localnic MPE.

În seara zilei de sâmbătă, după încălzirea cu „Michael Star”, pe scenă a urcat DJ Project, una din trupele importante ale momentului, iar asta s-a văzut în reacția publicului, dar şi în numărul mare de vizionări de pe pagina de facebook a Monitorului de Suceava, care a transmis live parte din concert. Partea muzicală a zilei de sâmbătă a fost încheiată de Jo.

Între concerte, publicul a asistat şi la un foarte interesant concurs de tăiat lemne, cu joagărul. Au fost opt echipe, care s-au întrecut la rapiditate în tăierea buşteanului. Cel puțin câțiva dintre ele au impresionat prin rapiditate, unul dintre concurenţi fiind chiar la o vârstă destul de înaintată.  

Locul I a fost adjudecat de echipa Nicolae Afloarei şi Adi Peter, în timp ce pe poziția a II-a, pierzători doar în finală, au fost Alexandru Ursuț şi fiul său, cu acelaşi nume.

Municipalitatea dorneană, prin primarul Ilie Boncheş, a oferit şi mai multe premii speciale unor valori dornene.

 Premii speciale au ajuns la Asociația Vatra Dornei Tineret, pentru toată activitatea de voluntariat derulată în anul precedent, precum şi la Vlad Bereholschi, autorul unei fotografii devenite virale la finalul anului trecut, surprinsă la Festivalul de Datini şi Obiceiuri “Porniți Plugul, Feţi-Frumoşi!”.

Un alt eveniment de anvergură, care a implicat numeroşi concurenți, a fost Concursul de schi “Serbările Zăpezii”. Concursul de schi a fost organizat de Primăria şi Consiliul Local Vatra Dornei, împreună cu sponsorii Hervis, Aqua Carpatica, CAR Învățământ Fălticeni şi KissFm.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Serbările Zăpezii de la Dorna au îmbinat perfect distracția de pe pârtii cu cea de pe scenă.
 Vizualizări articol: 1444 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Serbările Zăpezii de la Dorna au îmbinat perfect distracția de pe pârtii cu cea de pe scenă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei