Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 feb 2020 - Anul XXV, nr. 33 (7338)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Flăcări

Un incendiu devastator a făcut pagube mari într-o gospodărie din Mănăstirea Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Pompierii suceveni din cadrul subunităților de Intervenție Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc și Suceava, împreună cu angajații Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cornu Luncii, au intervenit duminică cu șase autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Mănăstirea Humorului. Incendiul a fost semnalat în jurul orei 15:00, iar la sosirea echipajelor flăcările cuprinseseră acoperișul casei de locuit și două anexe gospodărești, existând pericol de propagare la întreaga proprietate și la gospodăria învecinată. Incendiul s-a extins cu rapiditate din cauza construcțiilor majoritare din lemn și a dispunerii lor sub formă de corp comun. Intervenția a fost dificilă, fiind nevoie de aproape 6 ore pentru lichidarea incendiului violent. Au ars depozitul de furaje și acoperișul adăpostului de animale pe aproximativ 200 metri pătrați, un atelier și acoperișul casei de locuit pe aproximativ 300 metri pătrați, precum și toate clădirile legate între ele și construite din lemn. Au mai ars circa 10 tone de furaje și s-au degradat plafonul și parterul locuinței, o magazie de cereale pe 50 de metri pătrați, o moară de cereale, elemente de tâmplărie, obiecte de mobilier, diferite unelte și alte bunuri din gospodărie, valoarea estimată a pagubelor depășind 200.000 de lei. Cercetările efectuate de pompieri au stabilit faptul că incendiul a izbucnit din interiorul adăpostului de animale, cel mai probabil din cauza efectului termic al curentului electric generat de un conductor electric defect. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul locuinței, o casă bătrânească din aceeași proprietate, alte anexe gospodărești, precum și gospodăria învecinată.
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un incendiu devastator a făcut pagube mari într-o gospodărie din Mănăstirea Humorului.
 Vizualizări articol: 1457 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un incendiu devastator a făcut pagube mari într-o gospodărie din Mănăstirea Humorului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei