Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 feb 2020 - Anul XXV, nr. 33 (7338)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pericol pe şosele

A intrat cu maşina într-o pompă de carburant, în timp ce gonea cu poliţia pe urmele sale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 28 de ani, din comuna Straja, este cercetat penal pentru comiterea unor infracţiuni rutiere, după ce a condus autoturismul fără permis de conducere şi sub influenţa alcoolului şi nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor. El a fost prins de poliţişti numai după ce a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-o pompă de carburant dintr-o staţie de alimentare.

Evenimentul s-a derulat în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, după ora 24.00, când un echipaj din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe DJ 209G, prin comuna Straja. Conducătorul auto al maşinii nu s-a conformat şi şi-a continuat deplasarea, poliţiştii plecând imediat în urmărirea acestuia cu autospeciala de poliţie. După parcurgerea unei distanţe de circa 300 de metri, bărbatul de la volan a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi maşina a intrat în coliziune cu pompa de alimentare a unei benzinării din Straja.

La volan a fost identificat un bărbat de 28 de ani, din localitate, care mirosea a alcool. El a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost transportat la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Verificările bazei de date ale poliţiei au scos la iveală faptul că bărbatul figurează cu permisul de conducere reţinut, pentru o abatere rutieră săvârşită pe teritoriul Germaniei. În aceste condiţii, poliţiştii au luat legătura cu procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, care a cerut clarificarea situaţiei permisului de conducere, în funcţie de rezultatul verificărilor urmând a fi luate măsuri.

Pe numele şoferului a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”.

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A intrat cu maşina într-o pompă de carburant, în timp ce gonea cu poliţia pe urmele sale.
 Vizualizări articol: 1686 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
A intrat cu maşina într-o pompă de carburant, în timp ce gonea cu poliţia pe urmele sale5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei