Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 feb 2020 - Anul XXV, nr. 33 (7338)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

CCI Suceava organizează, începând de joi, o nouă ediţie a Târgului de nunţi Bucovina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava va organiza, începând de la mijlocul acestei săptămâni, o nouă ediţie a Târgului de nunţi Bucovina. Considerat cel mai reprezentativ târg de nunţi din Suceava, Târgul de nunţi Bucovina, organizat în parteneriat cu Iulius Mall Suceava, va aduce în faţa celor mai interesaţi cei mai importanţi expozanţi din domeniu branduri de renume şi nu numai. Târgul de Nunţi Bucovina va avea loc în perioada 13 - 16 februarie 2020, la Iulius Mall Suceava, la etaj.

Preşedintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, a precizat că evenimentul este un mod excelent de a afla de la experţii din domeniu ce este la modă şi de a găsi răspunsuri la toate întrebările pe care vi le puneţi în legătură cu organizarea unei nunţi sau eveniment festiv.

Potrivit organizatorilor, Târgul de nunţi Bucovina îi va inspira pe cei interesaţi să îşi aleagă tematica pentru nuntă, care poate fi una romantică, provensală, cu accente travel, eco sau micro, conform noilor tendinţe ale anului 2020. „De asemenea, cei care urmează să devină miri vor avea ocazia să aleagă ţinute prezentate de designeri celebri care vor putea să te informeze cum să-ţi alegi rochia de mireasă sau costumul de mire pentru a avea o ţinută potrivită cu personalitatea ta, elegantă sau comodă. Vă invităm să probaţi cât mai multe stiluri şi modele pentru a descoperi ţinuta care vă avantajează. În plus, firmele de bijuterii vă aduc în atenţie cele mai noi trenduri şi modele în materie de verighete şi inele de logodnă”, a transmis conducerea CCI Suceava.

 

Tombolă cu premii surpriză pentru vizitatorii târgului

În cadrul târgului vor fi prezente firme specializate în decoraţiuni şi specialişti care vor pune la dispoziţie aranjamentele florale în culori, forme inedite şi decoruri spectaculoase, acestea fiind doar câteva dintre elementele care reuşesc să transforme evenimentul într-un vis devenit realitate. La Târgul de nunţi Bucovina vor fi prezenţi şi experţii în fotografie şi filmare profesională care îşi vor prezenta ofertele pentru viitorii miri, începând de la concept şi scripting până la rezultatul final.

Și pentru ca nunta să fie exact aşa cum îşi doresc mirii, reprezentaţii restaurantelor care vor fi prezente la târg vor fi deschişi să discute orice detaliu important, de la numărul de locuri, meniu şi toate celelalte aspecte care să corespundă dorinţelor clienţilor. De asemenea firmele de cofetărie îşi vor prezenta tot ceea ce este nou în domeniu şi îi vor ajuta pe miri să-şi aleagă tortul sau prăjiturile.

În cadrul târgului vor fi prezente şi saloane de înfrumuseţare, make-up artists şi hair-stylists. „Târgul de Nunţi Bucovina 2020 este locul perfect unde puteţi găsi toate detaliile pentru organizarea unei nunţi perfecte. Aflat la cea de-a treisprezecea ediţie, evenimentul a devenit unul de referinţă pe piaţa târgurilor în domeniu, numărul expozanţilor şi vizitatorilor crescând de la an la an, devenind astfel cel mai mare şi cel mai important târg de nunţi din Suceava”, a spus preşedintele executiv al CCI Suceava.

Toţi vizitatorii târgului vor putea participa gratuit şi la o tombolă cu premii surpriză. Târgul de nunţi Bucovina va putea fi vizitat în perioada 13 – 16 februarie, între orele 10:00 şi 22:00.


 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CCI Suceava organizează, începând de joi, o nouă ediţie a Târgului de nunţi Bucovina.
 Vizualizări articol: 1456 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CCI Suceava organizează, începând de joi, o nouă ediţie a Târgului de nunţi Bucovina0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei