Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 ian 2020 - Anul XXV, nr. 24 (7329)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Incident

Un sindicalist şi un poliţist pus la dispoziţie, ambii din Suceava, în mijlocul unui scandal cu bătăi şi arme de vânătoare

Doi suceveni, respectiv poliţistul Răzvan Bolea, de la „cagulişti”, pus la dispoziţie după ce a fost trimis în judecată într-un dosar de agresiune, şi Daniel Dumitru Caunic, vicepreşedinte regional al Sindicatului SNPR Decus, suspendat din funcţia de poliţist în urmă cu şase luni, care au mers la vânătoare în judeţul Botoşani, au ajuns să fie anchetaţi de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase (SAESP) Botoşani pentru cinci infracţiuni, după o răfuială ca-n Vestul Sălbatic plecată de la o simplă suspiciune de braconaj.

Totul s-a petrecut miercuri, pe 29 ianuarie a.c., când cei doi suceveni, de 31 şi 26 de ani, participau la o vânătoare autorizată pe un fond de vânătoare din comuna Cristeşti. La un moment dat, ei au observat pe un drum comunal un autoturism de teren în care se aflau trei bărbaţi şi trei câini ogari şi, bănuind că aceştia erau la braconaj, sucevenii au trecut la „acţiune”. Ca nişte veritabili justiţiari, ei au urcat imediat în maşina cu care veniseră la vânătoare şi au plecat în urmărirea maşinii aşa-zis suspecte. Fără să bănuiască nimic despre intenţiile acestora, cei trei bărbaţi din autoturismul de teren şi-au văzut de drum şi au oprit în curtea unei case din Curteşti, unde locuieşte unul dintre ocupanţii maşinii. Aici, însă, cei doi suceveni, înarmaţi cu o puşcă de vânătoare, au năvălit în curtea locuinţei, i-au agresat pe doi dintre presupuşii braconieri, i-au ameninţat cu acte de violenţă, după care au distrus luneta autoturismului de teren.

Incidentul violent a ajuns în atenţia Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, cercetările fiind preluate de poliţiştii din cadrul SAESP. Astfel, din justiţiari sucevenii au ajuns să fie cercetaţi pentru cinci infracţiuni - nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, ameninţare, lovire sau alte violenţe, distrugere şi violare de domiciliu. „În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs evenimentele, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora să se propună soluţie procedurală. Totodată, s-a procedat la ridicarea armei de vânătoare şi a muniţiei aferente de către poliţiştii din cadrul SAESP Botoşani”, a precizat Delia Nenişcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoşani.

Sebastian GHEORGHIU
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un sindicalist şi un poliţist pus la dispoziţie, ambii din Suceava, în mijlocul unui scandal cu bătăi şi arme de vânătoare.
 Vizualizări articol: 3300 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Un sindicalist şi un poliţist pus la dispoziţie, ambii din Suceava, în mijlocul unui scandal cu bătăi şi arme de vânătoare2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei