Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 ian 2020 - Anul XXV, nr. 24 (7329)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sfârşit tragic

S-a stins la un spital din Iaşi în urma arsurilor suferite într-un incendiu, în urmă cu două luni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 58 de ani, din comuna Fântânele, a murit luni seara în Secţia ATI - Arşi a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Spiridon” din Iaşi, după o suferinţă de două luni de zile, după ce la sfârşitul lunii noiembrie a fost victima unui incendiu izbucnit în locuinţa sa. Poliţiştii fac în continuare cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă.

Incendiul care i-a adus sfârşitul lui Paulică Melter s-a petrecut în cursul după-amiezii de 25 noiembrie, la locuinţa lui din satul Cotu Dobei din comuna Fântânele. Bărbatul locuia singur şi nu avea acces la electricitate, fără a avea nici sobă pentru încălzit în locuinţă. Vecinii din sat spun că obişnuia să consume băuturi alcoolice, iar în acea după-amiază unul dintre ei a văzut fum ieşind din locuinţa victimei. Când au ajuns vecinii şi pompierii, proprietarul de 58 de ani se afla pe un teren agricol din apropierea locuinţei, în stare avansată de ebrietate şi având arsuri pe partea superioară a corpului.

La faţa locului a fost solicitată o ambulanţă, care l-a transportat la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate. Pompierii care au acţionat la locul incendiului au stabilit drept cauză probabilă de izbucnire a incendiului o ţigară lăsată aprinsă în interior. Odată cu vestea morţii bărbatului, poliţiştii au dispus schimbarea încadrării juridice din „vătămare corporală din culpă” în ,,ucidere din culpă”, efectuarea necropsiei urmând a stabili cauza decesului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a stins la un spital din Iaşi în urma arsurilor suferite într-un incendiu, în urmă cu două luni.
 Vizualizări articol: 1178 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S-a stins la un spital din Iaşi în urma arsurilor suferite într-un incendiu, în urmă cu două luni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei