Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 ian 2020 - Anul XXV, nr. 24 (7329)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Amenajări interioare

Noi lucrări de modernizare la Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Încă de la inaugurare, Shopping City Suceava facilitează accesul localnicilor, și nu numai, la experiențe variate și inedite, transformându-se astfel într-un pol de atracție și interes pentru toți cei care doresc o experiență la cumpărături cât mai plăcută.

Având în permanență ca obiectiv principal satisfacerea nevoilor clienților, Shopping City Suceava a realizat o serie de investiții pentru renovări care îmbunătățesc considerabil experiența la cumpărături a tuturor celor care vizitează centrul comercial.

Procesul de renovare, apărut ca urmare a necesității de adaptare la  nevoile crescânde ale consumatorilor,  s-a desfășurat gradual. În luna septembrie a anului 2019, s-a încheiat procesul de modernizare a zonei de restaurante și cafenele. Investiția considerabilă se reflectă în noul concept al acestei zone, care are are un design modern, un stil unic, primitor și practic, iar ca teme principale, natura și tradiția.

 

Grupuri sanitare modernizate

O nouă investiție, inițiată în luna decembrie 2019, a vizat lucrări masive de renovare a toaletelor din incinta centrului comercial. Procesul de renovare, finalizat recent, are ca rezultat grupuri sanitare amenajate în stil modern, deosebite din punct de vedere estetic și, totodată, funcționale.

Deși, înainte de toate, s-a pus accentul pe utilitate, fiind folosite materiale și accesorii de calitate superioară, nu poate fi ignorat designul contemporan care a fost, de asemenea, o prioritate în faza de amenajare.

Reprezentările expresive pictate pe pereți în culori vii și tonuri contrastante susțin stilul modern al amenajării. Accentul pe iluminare, contrastele de linie și culoare poartă imaginea spre contemporan, completând perfect stilul de amenajare pentru care s-a optat la demararea proiectului. În urma lucrărilor, grupurile sanitare pentru bărbați, femei și persoane cu dizabilități, sunt complet modernizate. În plus, noul concept vine și cu elemente de noutate, precum grupul sanitar dedicat părintelui și copilului, dotat și amenajat cu obiecte sanitare corespunzătoare, precum și cu amplasarea unor lavoare dedicate copiilor, în toaleta pentru femei și în cea a bărbaților.

Orientat în permanență către nevoile clienților, precum și cele ale chiriașilor, centrul comercial Shopping City Suceava acordă o deosebită importanță elementelor care fac ca experiența la cumpărături să fie una cât mai plăcută.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noi lucrări de modernizare la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1683 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Noi lucrări de modernizare la Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei